Το Sex and the City is back! Κορίτσια απολαύστε το τρέιλερ από την σειρά που αγαπήσαμε όσο καμία άλλη

Έκανε πρεμιέρα στο HBO το 1998

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, το Sex and the City, επιστρέφει στην μικρή οθόνη και οι πρωταγωνίστριες ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τρέιλερ.

Με 10 επεισόδια της μισής ώρας αναμένεται να επιστρέψει το Sex and the City στο HBO, ωστόσο αυτή τη φορά φέρει τον τίτλο "Just like that".

 

 

Στα social media της Sarah Jessica Parker εχει ανέβει ένα ολιγόλεπτο τρέιλερ στο οποίο βλέπουμε πλάνα από την Νέα Υόρκη, ενώ στο τέλος ακούμε την φωνή της ηθοποιού, που υποδύεται στην σειρά την Carrie  Bradshaw να λέει την φράση "just like that".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο HBO το 1998 και κράτησε για 6 σεζόν. Στη συνέχεια κολούθησαν και δύο ταινίες με τις ίδιες πρωταγωνίστριες.

 

 

Τώρα στο remake της σειράς αναμένεται να δούμε μόνο τις τρεις από τις τέσσερις φίλες, καθώς η Kim Cattral που έπαιξε την Smantha δεν θα είναι στην σειρά, κάτι που άλλωστε είχε δηλώσει και η ίδια λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει.

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis θα εμφανιστούν κανονικά στους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte.

Η Parker από την μεριά της είχε πει σε συνέντευξή της ότι θα της φαινόταν ενδιαφέρον να δει πως έχουν εξελιχθεί οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες και πως θα αντιμετώπιζαν καταστάσεις, όπως το κίνημα me too.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

 

Ν ασημειωθεί ότι η σειρά περιστρεφόταν γύρω από την Carrie Bradshaw η οποία και έγραφε σε περιοδικό μια στήλη με το όνομα Sex and the City. Το σενάριο είχε να κάνει με τις τέσσερις φίλες και πως αντιμετώπιζαν τις σχέσεις τους στην Νέα Υόρκη στα 30 τους.  Τώρα αναμένεται να δούμε πως έχουν εξελιχθεί και πως βλέπουν τα πράγματα από την σκοπιά πλέον των 50.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ