Εσείς έλξεις σε χαυλιόδοντες ελέφαντα έχετε κάνει; Η Emma το τόλμησε και ξεσήκωσε σάλο διαμαρτυριών

Τα σχόλια έπεσαν βροχή στα social media

Σάλος προκλήθηκε με ιδιοκτήτρια crossFit γυμναστηρίου που έκανε έλξεις σε χαυλιόδοντες ελέφαντα. Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να αντιδρούν.

Η γυναίκα που φέρεται να ονομάζεται Emma Roberts βρέθηκε στη Νότια Αφρική, στο πάρκο ελεφάντων Adventures with Elephant, όπου και έκανε.... γυμναστική.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή στα social media με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι είναι οι χαυλιόδοντες δεν είναι για να σηκώνουν ανθρώπινο βάρος και ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι κακοποίηση του ζώου και μια βάναυση κίνηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vegan.fem (@vegan.fem)

Η ίδια η Emma από μεριάς της έκανε σχετική ανακοίνωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι βάναυσο να χτυπάς τα ζώα, να τα αναγκάζεις να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, όχι να τα προστατεύεις και να εκπαιδεύεις τον κόσμο γύρω από αυτά.

Ακόμα ανέφερε ότι έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια, με την ίδια να λέει "ντροπή σας" σε όσους την κατηγόρησαν. Πάντως κατέβασε όλες τις εικόνες με τους ελέφαντες από τα social media λέγοντας ότι το κάνει "για χάρη αυτού του θαυμάσιου πάρκου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ