Tiger Woods: Η άνοδος και η πτώση του θρυλικού γίγαντα του γκολφ - Οι 120 ερωμένες, τα όργια & τα ναρκωτικά

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου

Στις 10 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα στο HBO το πρώτο μέρος του ντοκιμαντερ Tiger που περιστρέφεται γύρω από την άνοδο και την πτώση του γίγαντα του γκολφ Tiger Woods.

Ο Tiger Woods θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες γκολφ στον κόσμο με την ίδιο να ξεκινά την καριέρα του στα 20 του χρόνια, το 1996.

Ωστόσο πέρα από τις ικανότητές του στο συγκεκριμένο άθλημα, έχει βρεθεί πολλές φορές σε "κίτρινα" εξώφυλλα λόγω των εξωσυζυγικών του σχέσεων, αλλά και των προβλημάτω που είχε με το αλκοόλ και τις ουσίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

Ο ίδιος έφτασε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης τον Ιούνιο του 1997 και κατά την δεκαετία του 2000, ήταν η κυρίαρχη μορφή στο άθλημα παγκοσμίως, παραμένοντας ο κορυφαίος παίκτης σύμφωνα με την κατάταξη για 264 συνεχόμενες εβδομάδες από τον Αύγουστο του 1999 έως τον Σεπτέμβριο του 2004, και κατόπιν για 281 εβδομάδες από τον Ιούνιο του 2005 έως τον Οκτώβριο του 2010.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

 

Από τον Δεκέμβριο του 2009 έως τις αρχές Απριλίου του 2010, ο Woods απείχε από τους αγώνες γκολφ λόγω προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά από συζυγική απιστία την οποία παραδέχτηκε, και μετά από κάποιο διάστημα χώρισε με τη σύζυγό του το 2010.

Τα διάφορα περιστατικά απιστίας στα οποία είχε περιπέσει έλαβαν ευρεία κάλυψη στα ΜΜΕ, κάτι που επηρέασε αισθητά την αθλητική του απόδοση και τον Νοέμβριο του 2011 βρισκόταν πλέον στο νούμερο 58 της παγκόσμιας κατάταξης. Παράλληλα του κόστισε και ένα τροχαίο που έγινε το 2009 και για το οποίο ευθυνόταν ο ίδιος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

 

Το ντοκιμαντέρ του HBO που αναμένεται να έχει και δεύτερο μέρος περιστέφεται μεταξύ άλλων και γύρω από την παιδική ηλικία του Woods. Ένα παιδί που μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από νεαρή ηλικία στο να γίνει εξαιρετικός σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, μια καθυστερημένη "εφηβεία" που έγινε με φόντο τον πλούτο και την φήμη.

 

 

Ωστόσο πέρα από αυτό στο ντοκιμαντέρ μιλά και μια από τις πιο γνωστές του ερωμένες η παρουσιάστρια Rachel Uchitel, με την οποία απατούσε την σύζυγό του Elin Nordegren.

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο προσκήνιου του ερωτικού σκανδάλου που είχε γίνει το 2009 και είχε οδηγήσει τον Woods στο να πάρει διαζύγιο από την γυαίκα του η οποία ήταν μοντέλο από την Σουηδία.

 

 

Μάλιστα η Uchitel ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι ο αθλητής είχε πολλές ερωμένες μέσα στα 6 χρόνια που ήταν παντρεμένος. Οαθλητής έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο του με την Nordegren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta

Τώρα μέσα από το ντοκιμαντέρ έρχονται στο φως και άλλες πληροφορίες για την ερωτική του ζωή. Μάλιστα στα tabloids γίνεται λόγος για 120 ερωμένες, ενώ η σειρά πραγματεύεται και τα πολυτελή και πανάκριβα πάρτυ που έκανε ο Tiger Woods και στα οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων πολλές ιερόδουλες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ