Τα απίθανα κοστούμια και κοσμήματα της σειράς Bridgerton: Βασιλικά χρώματα, ολοκέντητα φουστάνια, πελώριες περούκες & αξεσουάρ του die for (φωτό & βίντεο)

Έχουν σχεδιαστεί σχεδόν 7,500 κομμάτια, αποκλειστικά για την σειρά!

Μοναδικά είναι τα κοστούμια αλλά και τα κοσμήματα της σειράς Bridgerton που έχει κάνει πρεμιέρα στο Nteflix κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Τα χρώματα είναι βασιλικά, οι περούκες πελώριες και τα αξεσουάρ To die for!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Η νέα σειρά του Netflix έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, με πολλούς να σχολιάζουν φυσικά τα ρούχα που φορούν οι πρωταγωνιστές. Πρόκειται για μια σειρά εποχής, βασισμένη στα βιβλία της Αντιβασιλείας, της συγγραφέα Τζούλια Κουίν.

Η πλοκή εκτυλίσσεται το 1813 στο Λονδίνο και μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες προβολής κατόρθωσε να "μπει" σε 44 εκ νοικοκυριά!

Τα κοστούμια της σειράς πάντως είναι σίγουρα αυτά που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με το Netflix να ανεβάζει στο Youtube και σχετικό βίντεο αφιερωμένο σε αυτά. Πρόκειται για ένα clip που μας πάει "πίσω από την σκηνή" και στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων την σχεδιάστρια της σειράς Ellen Mirojnick, να λέει ότι βασίστηκαν στις σιλουέτες που είχαν τα ρούχα εκείνης της εποχής ωστόσο τα έκαναν πιο μοντέρνα, αλλά και περισσότερο glamorous.

Έχουν σχεδιαστεί σχεδόν 7,500 κομμάτια αποκλειστικά για την συγκεκριμένη σειρά, ενώ η βασίλισσα δεν εμφανίζεται ούτε σε μια σκηνή με το ίδιο ρούχο. Εκτός αυτού το Nteflix συνεργάστηκε και με το British Fashion Council για να δημιουργήσουν ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για το Bridgerton.


 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μοναδικές δημιουργίες, ενώ τα σύνολα έχουν συνδυαστεί άψογα με κοσμήματα και λοιπά αξεσουάρ. Χαρακτηριστικά είναι τα head pieces που φορά η βασίλισσα, αλλά και οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς. Κορώνες, διαμάντια και φτερά κοσμούν τους λαιμούς και τα κεφάλια τους.



Παλ χρώματα, αλλά και έντονα μπλε και κίτρινα δίνουν έναν αριστοκρατικό τόνο στις ενδυμασίες που είναι ολοκέντητες. Την ίδια ώρα τα λαμπερά κοσμήματα μας καθηλώνουν.

Απίστευτες είναι βέβαια και οι λευκές περούκες που έχουν χρησιμοποιηθεί και οι οποίες μας μεταφέρουν πίσω στο παρελθόν.

Τα χτενίσματα είναι άψογα, ενώ τα φτερά και τα πούπουλα με τα διαμάντια που στολίζουν τα κεφάλια των ηρώων είναι απλά υπέροχα. Ότι και να πούμε είναι λίγο, απλά απολαυστικά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ