Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου - Χρειαζόμαστε αρκετή σκέψη, για κάθε μας απόφαση

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Σήμερα το πρωί, στις 6:59 π.μ., σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Νέα Σελήνη με μεταμορφωτικό χαρακτήρα, όταν επηρεάζει το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Οι γεωφυσικές και μετεωρολογικές συνθήκες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, από τώρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το σύνθημα της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω για σας τους Κριούς, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, είναι «όλα για την καριέρα»! Τώρα μπορείτε πραγματικά να αξιοποιήσετε κάποιες συγκυρίες και να κερδίσετε πόντους στην επαγγελματική καταξίωση, αλλά και στις κοινωνικές σας συναναστροφές…

Επίσης, μπορείτε να υιοθετήσετε αλλαγές στη δουλειά, που να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να τα κάνετε χωρίς βιασύνη. Σήμερα και αύριο, επειδή ταυτόχρονα ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, αποφύγετε εντάσεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Οι γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και σε οικονομικά θέματα. Ευτυχώς μέσα σε όλα, ο Ερμής από τον Υδροχόο δημιουργεί καλύτερη ροή στην επικοινωνία και διευκολύνει τις σχέσεις σας φέρνοντας στο πλευρό σας ανθρώπους που σας στηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με περιορισμούς και αρκετές δυσκολίες κυλά η σημερινή μέρα με τη δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου, που σας επηρεάζει είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε και σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία σας. Μολονότι οι φιλοδοξίες θα είναι αυξημένες αυτές τις ημέρες και λόγω της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πώς θα σας επηρεάσει, η αίσθηση που θα έχετε είναι ότι πάτε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, άρα η τελική αίσθηση είναι αυτή της στασιμότητας.

Από την άλλη, ίσως δεχτείτε πίεση σήμερα από κάποιο άτομο στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να σας ζητήσουν να δουλέψετε περισσότερο ή πιο εντατικά. Προσέξτε λίγο παραπάνω και θέματα υγείας, κυρίως οι γεννημένοι τον Απρίλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος στην πορεία του έχει το χρώμα του χρήματος για σας τους Διδύμους, αφού η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, συνηγορεί σε κάτι τέτοιο. Αυξημένη κινητικότητα σε έσοδα και έξοδα, αλλά και κάποια χρήματα που περιμένατε να λάβετε είτε με τη μορφή δανείου, μπόνους, ασφάλειας, κληρονομικών, είναι από τα σενάρια των δύο επόμενων εβδομάδων για τους περισσότερους από σας!

Ο Ερμής από τον Υδροχόο διευκολύνει αρκετά την επικοινωνία, ώστε με διάλογο να επιλύετε προβλήματα και να διώχνετε την ένταση που δημιουργεί, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να αναλάβετε δράση και τα χέρια σας να είναι δεμένα αυτές τις ημέρες. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιάζεστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ