Σάλος στην Μεγάλη Βρετανία με τον ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ που κατηγορείται ότι επιτέθηκε βίαια σε καλεσμένη στον πύργο της Βασιλομήτορος

Είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης

Σάλος έχει προκληθεί στην Μεγάλη Βρετανία μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως για τον ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ. Είχε επιτεθεί σεξουαλική σε καλεσμένη και μάλιστα στον πύργο της βασιλομήτορος.

Ο λόγος για τον 34χρονο Simon Bowes-Lyon που πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και πέντε χρόνια για την σεξουαλική επίθεση που έγινε στο Glamis Castle, το σπίτι όπου και μεγάλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο δισεκατομμυριούχος πλήρωσε το ανάλογο ποσό και βγήκε με εγγύηση ωστόσο έχει μπει πλέον στο μητρώο με τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει το 26χρονο θύμα, το πειριστατικό συνέβη σε μια εκδήλωση που γινόταν στον πύργο Glamis. Η νεαρή κοπέλα είχε πάει στο δωμάτιό της να ξαπλώσει όταν ο 34χρονος Κόμης του Στράθμορ μπήκε μέσα και την παρενόχλησε.

όπως είπε η κοπέλα την ενοχλούσε για τουλχιστον 20 λεπτά, ενώ προσπάθησε να βάλει τα χέρια του κάτω από το νυχτικό της και να ξαπλώσει μαζί στο κρεβάτι της. 

Ο ίδιος ομολόγησε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά πριν από ένα χρόνο στην νεαρή γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allyd (@ally_deans75)

Με βάση τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο Simon Bowes-Lyon μπήκε μέσα στο δωμάτιο της μυρίζοντας τσιγάρο και αλκόολ, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα είπε μεταξύτ άλλων ότι "ντρέπεται" για αυτό που έγινε και ότι "ευθυνόταν το αλκόολ".

Ο άντρας φέρεται να προσπάθησε να κακοποιήσει την κοπέλα, σπρώχντωντάς την σε ένα τοίχο και προσπαθώντας να την ρίξει στο κρεβάτι. Μάλιστα επιχείρησε να βάλει τα χέρια του στο στήθος της αλλά και κάτω από το νυχτικό της στο επίμαχο σημείο.

Η κοπέλα από την μεριά της φώναζε και προσπαθούσε να τον αποθήσει, ενώ στο τέλος πήρε την βοήθεια από κάποιους άλλους καλεσμένους οι οποίοι και άκουσαν τις φωνές της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ