Από την βασίλισσα Ελισάβετ & την Λαίδη Νταϊάνα ως την Ματθίλδη του Βελγίου - Όταν οι γαλαζοαίματοι του πλανήτη επισκέφτηκαν το θρυλικό Τατζ Μαχάλ (φώτο)

Οι γαλαζοαίματοι του κόσμου μπροστά στο θρυλικό σύμβολο αγάπης 

Η πανδημία του κορονοϊού έκανε τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες του κόσμου, να παραμείνουν στα παλάτια τους, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Οι γαλαζοαίματοι του πλανήτη έκαναν πολύ συχνά ταξίδια και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ήταν το θρυλικό Τατζ Μαχάλ. 

Από την βασίλισσα Ελισάβετ και την Λαίδη Νταϊάνα μέχρι τις βασίλισσες Φαβιόλα και Ματθίλδη του Βελγίου, οι εστεμμένοι του κόσμου επισκέφτηκαν το μαρμάρινο σύμβολο αιώνιας αγάπης.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα / Nunn Syndication News Pictures

Στις 11 Φεβρουαρίου 1992, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ποζάρει για τους φωτογράφους στην Άγκρα. Μπροστά από το Τατζ Μαχάλ, η σύζυγος του Πρίγκιπα Τσαρλς είναι μόνη.  Και φαίνεται τόσο λυπημένη.  Μετά από 24 χρόνια βλέπουμε στο ίδιο μέρος, το λαμπερό πρόσωπο του μεγαλύτερου γιου της Πρίγκιπα Γουίλιαμ,  ο οποίος κάθεται δίπλα στη σύζυγό του, την Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον/ Nunn Syndication News Pictures

Μπροστά από το μυθικό μαυσωλείο από λευκό μάρμαρο, που έκτισε ο Σεΐχης Σαχ Τζαχάν για τη σύζυγο του Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε το 1631 κατά τη διάρκεια τοκετού, βρίσκουμε πολλά βασιλικά ζευγάρια:

Κάρολος Γουστάβος της Σουηδίας- Βασίλισσα Σύλβια/SIPA

Τη βασίλισσα Ελισάβετ Β 'και τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1961, τον βασιλιά των Βέλγων Βαλδουίνο και τη βασίλισσα Φαβιόλα το 1970, τον βασιλιά Carl Gustaf της Σουηδίας και τη βασίλισσα Σίλβια το 1993 .

Βασίλισσα Ελισάβετ- Πρίγκιπας Φίλιππος/ Getty Images

Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ  και ο πρίγκιπας Χάακον   της Νορβηγίας βρέθηκαν εκεί το 2006, η βασίλισσα Mατθίλδη και ο βασιλιάς των Βέλγων Φίλιππος το 2017, αναφέρει στο αφιέρωμα της η Paris Match. 

Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας- βασιλιάς Χάακον/ SIPA

Όπως η βασίλισσα των Βέλγων Paola το 2008, ο πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται μόνος στο Τατζ Μαχάλ το 1980 και το ίδιο ισχύει και για την πριγκίπισσα  Βικτώρια της Σουηδίας το 2008.

Βασίλισσα του Βελγίου Πάολα/SIPA

Αλλά οι δύο τελευταίοι δεν ήταν παντρεμένοι  την εποχή που επισκέφτηκαν το εμβληματικό μνημείο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ