Ο εφιάλτης μιας Γαλλίδας: 3 χρόνια έκανε τα πάντα να αποδείξει ότι είναι ζωντανή - Την «εξαφάνισαν» σαν να ήταν νεκρή

Μια αλλόκοτη ιστορία....

Μια 58χρονη Γαλλίδα, αγωνίστηκε για να ανακτήσει τη ζωή της, αφού κηρύχθηκε εσφαλμένα νεκρή από δικαστήριο, σε μια μακρόχρονη διαμάχη με έναν πρώην υπάλληλο της.

Η Jeanne Pouchain προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανή εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που ένα δικαστήριο την κήρυξε νεκρή, ενώ φέρεται να ενεργούσε βάσει πληροφοριών που παρείχε ένας από τους πρώην υπαλλήλους της, με τον οποίο βρισκόταν σε νομική διαμάχη.

Το όνομά της διαγράφηκε από επίσημα αρχεία, έχασε την ταυτότητά της, την άδεια οδήγησης, την ιατρική ασφάλιση, τον τραπεζικό λογαριασμό, τα πάντα. Ήταν σαν να μην υπήρχε πια.

 

 

Η κάτοικος του Rive-de-Gier στην περιφέρεια Loire της Γαλλίας έχασε τη νόμιμη ύπαρξή της και τα δικαιώματα της, όταν το δικαστήριο την κήρυξε νεκρή, το 2017.

Σήμερα, φοβάται ακόμη και να βγει έξω, εκτός αν πραγματικά πρέπει, αφού τρέμει στην ιδέα μην μπλέξει σε κάποια κατάσταση κατά την οποία θα πρέπει να  αποδείξει την ταυτότητά της.

Και όλα επειδή ένα δικαστήριο ''τελείωσε τη ζωή της'' στα χαρτιά χωρίς καν να ελέγξει αν είχε πραγματικά πεθάνει.

 

 

Η Jeanne και ο δικηγόρος της κατηγορούν έναν από τους πρώην υπαλλήλους της γυναίκας για τον εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία τρία χρόνια.

Το 2000, η ​​εταιρεία καθαρισμού της Pouchain έπρεπε να διώξει μερικούς από τους υπαλλήλους της όταν έχασε ένα μεγάλο συμβόλαιο και ένας από αυτούς μήνυσε την εταιρεία. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή.

 

Három éve próbálja bebizonyítani egy nő a hatóságoknak, hogy nem halt meg ? 2017-ben nyilvánította a bíróság halottnak...

Δημοσιεύτηκε από Forrás Rádió στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

 

Το 2004, δικαστήριο διέταξε η εταιρεία της Pouchain να καταβάλει αποζημίωση στον απολυθέντα υπάλληλο 14.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. 

Το 2016, κατατέθηκε ξανά σε εφετείο, το οποίο νόμιζε ότι η Jeanne πέθανε, και τότε διέταξε τον σύζυγο και τον γιο της - να καταβάλουν την αποζημίωση αναφέρει το oddity central.

Αλλά γιατί το δικαστήριο την κύρηεξε νεκρή; Ο πρώην υπάλληλος και ο δικηγόρος της ισχυρίζονται ότι η ίδια η Pouchain ευθύνεται, αφού αρνούνταν να απαντήσει στην αλληλογραφία και γενικά προσπαθούσε να αποφύγει τον πρώην υπάλληλό της. 

«Είναι μια τρελή ιστορία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας δικαστής θα κηρύξει κάποιον νεκρό χωρίς πιστοποιητικό », δήλωσε ο δικηγόρος του Pouchain, Sylvain Cormier. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ