Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου: Θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά - Αγκαλιά με τον Μάξιμο, το ανακοίνωσε στους fans της (φωτό)

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της... 

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει για άλλη μια φορά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η γλυκιά ηθοποιός θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. 

 

 

 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Αθηνά αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, όταν αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι είναι πάλι έγκυος. Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια». 

 

 

 

 

Η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο, ο οποίος γεννήθηκε το 2018.Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στην Μύκονο, όπου ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί που ερωτεύτηκαν.

 

 

 

 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου, η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα και τις ευχές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ