Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου: Θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά - Αγκαλιά με τον Μάξιμο, το ανακοίνωσε στους fans της (φωτό)

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της... 

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει για άλλη μια φορά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η γλυκιά ηθοποιός θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. 

 

 

 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Αθηνά αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, όταν αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι είναι πάλι έγκυος. Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια». 

 

 

 

 

Η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο, ο οποίος γεννήθηκε το 2018.Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στην Μύκονο, όπου ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί που ερωτεύτηκαν.

 

 

 

 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου, η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα και τις ευχές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ