Ο Σπύρος Σούλης & οι υπέροχες ιδέες του: Μεταμορφώστε το παλιό σας ψυγείο με 4 τρόπους!

Δείτε πως θα το κάνετε να μοιάζει σαν καινούργιο. 

Αν νομίζετε πως η μόνη λύση για να ομορφύνετε το παλιό σας ψυγείο είναι να αγοράσετε ένα ολοκαίνουριο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να γίνετε λιγάκι πιο δημιουργικοί.

Υπάρχουν αρκετές ιδέες για να ανανεώσετε εξωτερικά ένα παλιό ψυγείο χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη.

Βαφή Η πιο απλή λύση είναι να βάψετε το ψυγείο σας. Χρησιμοποιήστε βαφή μαυροπίνακα ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε την επιφάνεια του ψυγείου σας για να γράφετε το μενού της εβδομάδας ή άλλες χρήσιμες σημειώσεις. Ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, αυτά θα ενθουσιαστούν με την ιδέα του μαυροπίνακα και θα σας ζωγραφίζουν καθημερινά διάφορα σκίτσα. Μπoρείτε να βρείτε τη μπογιά μαυροπίνακα σε χρωματοπωλεία.

Βάψτε το ψυγείο σας με βαφή μαυροπίνακα.

Βάψτε το ψυγείο σας με βαφή μαυροπίνακα.

Μπορείτε να βρείτε την ίδια βαφή και σε πράσινο χρώμα.

Μπορείτε να βρείτε την ίδια βαφή και σε πράσινο χρώμα.

Ταπετσαρία Μπορεί το ντύσιμο του ψυγείου με ταπετσαρία να είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά όταν ολοκληρώσετε αυτό το project το αποτέλεσα θα σας ενθουσιάσει. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας (καλό θα ήταν η ταπετσαρία να μπει σωστά για να μην δημιουργηθούν οι γνωστές «φουσκάλες») καλέστε κάποιον ειδικό. Επιλέξτε ένα σχέδιο που θα αναδείξει την κουζίνα σας και θα της προσθέσει χρώμα και ζωντάνια. Μια διακριτική φλοράλ ταπετσαρία ή μια ταπετσαρία με ζώα είναι μια πολύ στιλάτη και ποπ επιλογή. Το σχέδιο της σκακιέρας, το πουά και οι ρίγες είναι επίσης πολύ καλές επιλογές ταπετσαρίας ψυγείου. Θα βρείτε πολλά σχέδια σε καταστήματα με είδη σπιτιού αλλά και σε e-shops.

Βρείτε μια ταπετσαρία που σας αρέσει και κολλήστε την πάνω στο ψυγείο σας.

Βρείτε μια ταπετσαρία που σας αρέσει και κολλήστε την πάνω στο ψυγείο σας.

Μαγνήτες Μια άλλη πολύ όμορφη λύση είναι οι μαγνήτες ψυγείου. Πρόκειται για μεγάλους μαγνήτες που θα τους αγοράσετε στο μέγεθος του ψυγείου σας και κοστίζουν συνήθως από 100 ευρώ και πάνω. Οι μαγνήτες τοποθετούνται εύκολα πάνω στο ψυγείο σας και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Μπορείτε να βρείτε υπέροχα σχέδια με μαγνήτες όπως αυτό της εικόνας.

Μπορείτε να βρείτε υπέροχα σχέδια με μαγνήτες, όπως αυτό της εικόνας αναφέρει το spirossoulis.

Αυτοκόλλητα Μια από τις πιο οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε το ψυγείο σας είναι τα αυτοκόλλητα. Μόνο με 20 ευρώ (ή και με λιγότερα) μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα σχέδια που θα προσθέσουν στιλ και χαρακτήρα στο χώρο σας. Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται πανεύκολα από εσάς τους ίδιους και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη σπιτιού ή από e-shops (στα ηλεκτρονικά καταστήματα θα τα βρείτε ίσως πιο οικονομικά και σε πληθώρα διαστάσεων για να καταλήξετε σε αυτές που σας εξυπηρετούν καλύτερα).

Σε e-shops και σε καταστάηματα με είδη σπιτιού μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με αυτοκόλλητα ψυγείων.

Σε e-shops και καταστάηματα με είδη σπιτιού μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα ψυγείων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ