Η επιστροφή της κόμμωσης των μεγάλων σταρ - Καρέ "à la Française" - 12 χτενίσματα με "γαλλική φινέτσα" (φώτο)

Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνει στυλ

Καλά νέα για τα κομψά κορίτσια. Το "καρέ μπομπέ" που επισήμως ονομάζεται  à la Française" , επιστρέφει. Το υιοθέτησαν μεγάλες σταρ και πολλές σέξι κυρίες και είναι το ιδανικό χτένισμα για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

 

 

 

Ας πούμε λοιπόν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε γι' αυτό το γαλλικό καρέ πριν πάτε στο κομμωτήριο.

 

 

Μια πολύ ωραία εκδοχή του είδαμε στην Úrsula Corberó στη σειρά "Casa del Papel" ενώ στην πιο κλασσική μορφή του το είδαμε στην Hannah Kleit . Χωρίς αμφιβολία αυτό το κομψό καρέ κάνει τη μεγάλη του επιστροφή.

 

 

Γεννήθηκε στη Γαλλία το τη δεκαετία του 1920, όταν οι Flappers, ελεύθερες και χειραφετημένες έδειξαν για πρώτη φορά αυτό το κούρεμα με τα μαλλιά να φτάνουν κοντά στο πηγούνι.

 

 

Από το 1920 επανέρχεται συνέχεια στη μόδα διαβεβαιώνει η Delphine Courteille, γνωστή hairstylist που ειδικεύεται στις τάσεις, αναφέρει το γαλλικό Marie Claire.

 

 

Στα χρόνια 1980-90, το συναντάμε σε πολλές διάσημες κυρίες  συγκεκριμένα στην Béatrice Dalle, την κορυφαία Linda Evangelista ή ακόμη και τη Natalie Portman στην ταινία "Léon" του Luc Besson.

Το κύριο πλεονέκτημα του είναι ότι δίνει στυλ και γοητεία και ότι κάνει τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και όχι κουρασμένα και άτονα.

Επίσης αναδεικνύει το πρόσωπο και τον λαιμό.

 

 

Σύμφωνα με το γαλλικό Elle το καρέ à la Française", είναι η επιτομή του γαλλικού σικ ενώ είναι η πιο κομψή επιλογή για γυναίκες που θέλουν μαλλιά με κίνηση .

 

 

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε όποια εκδοχή του ταιριάζει στο πρόσωπο σας, με αφέλειες ή με ελαφρές μύτες γύρω από το πρόσωπο,.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ