Ένα φοβερό βίντεο για τη μυστηριώδη Πρώτη Κυρία - Μelania Trump - Σπάνιες αποκαλυπτικές φώτο από τα νιάτα της & όλη την γκαρνταρόμπα της θητείας της

Μία εξαιρετική παραγωγή

Όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για την Μελάνια Τραμπ περιλαμβάνονται σε ένα συναρπαστικό βίντεο του γερμανικού καναλιού Arte . Ολόκληρη η ζωή της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α σε ένα ντοκιμαντέρ.

Στο βίντεο του Arte παρουσιάζονται όλες οι πτυχές της προσωπικότητας της Μελάνια με σπάνιες φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια και από τη ζωή στο Λευκό Οίκο και με πολύ εμπεριστατωμένο, έγκυρο, υψηλού επιπέδου ρεπορτάζ.

Οι φωτογραφίες "πλαισιώνονται" από υπέροχη μουσική ,και στο διάρκειας 58 λεπτών βίντεο ξετυλίγεται το νήμα μιας ζωής σαν παραμύθι και όλες οι εικόνες χλιδής που ζούσε το ζεύγος Τραμπ στον παράδεισο του.

Ωστόσο παρά την εξαιρετική δουλειά οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ "Μελάνια Τραμπ - Η μυστηριώδης Πρώτη Κυρία", δεν παραλείπουν να παρουσιάσουν τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ ως "γυναίκα τρόπαιο".

Το βίντεο ξεκινά από τον Λευκό Οίκο και συνεχίζει παρουσιάζοντας την πορεία της Μελάνια από τη Σλοβενία όπου ο πατέρας της , την έντυνε με όμορφα ρούχα για να τονίσει την ομορφιά της και τους διαγωνισμούς ομορφιάς, μέχρι τη σχολή αρχιτεκτονικής και την άνοδο της στο ύπατο αξίωμα των Η.Π.Α.

Αξίζει να το δείτε:

Στο βίντεο που θα είναι διαθέσιμο στο  web site και στο κανάλι του Arte στο You tube μέχρι την 1/03/2021, μιλούν πολλές προσωπικότητες για την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ