Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το εξάγωνο Σελήνης - Αφροδίτης μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς, στις 00:17 λεπτά ξημερώνοντας Σάββατο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δημιουργώντας σε γενικές γραμμές θετικές όψεις. Ίσως η μόνη όψη που μπορεί να είναι λίγο «περίεργη» είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα το πρωί της Κυριακής, που δημιουργεί μια μικρή σύγχυση.

Το Σάββατο είναι χαλαρή μέρα και μάλιστα το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε κάποιες ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους μας και να έχουμε πιο καλή διάθεση.

Κι επειδή η επόμενη εβδομάδα είναι αρκετά πιο έντονη και με όψεις έντασης, όλοι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από αυτό το μικρό διάλειμμα του Σαββατοκύριακου για να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να χαμογελάσουμε περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στους Ιχθύς, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ομιχλώδεις τις συνθήκες γύρω σας και τη διάθεση σας πιο συννεφιασμένη, πιθανώς χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Από την άλλη, μπορεί απλώς το άγχος, είτε για επαγγελματικά ζητήματα είτε για την υγεία, να σας καταβάλει περισσότερο. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, έχετε «άδεια» από το σύμπαν να χουζουρέψετε πιο πολύ στο κρεβάτι, να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο και να φροντίσετε όσο μπορείτε να χαλαρώσετε και να μαζέψετε δυνάμεις, διότι έρχεται μια άκρως απαιτητική εβδομάδα, κυρίως σε θέματα δουλειάς ή σπουδών ανάλογα και με τη φάση που είστε ο καθένας από σας. Ακόμη, αν έχετε εκκρεμότητες από την εβδομάδα, καλά θα κάνετε να τις ολοκληρώσετε μέσα στο γουηκέντ για να μην φορτώσετε περισσότερο το ήδη απαιτητικό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στους Ιχθύς, είναι μια ανάλαφρη επιρροή για το ζώδιο σας και αρκετά ευνοϊκή, αν αποφασίσετε να χαλαρώσετε λίγο ή να διαθέσετε κάποιες ώρες στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Ενδεχομένως κάποιος από τους φίλους σας να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μιλήσετε, ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ή τη στήριξη σας ή απλώς ένα πρόθυμο αυτί που θα ακούσει αυτά που θέλει να του εξομολογηθεί. Από την άλλη, μέσα σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα κουραστική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, με τον Άρη και τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ημέρες όπως αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε λίγο, να ανέβετε ψυχολογικά και να ασχοληθείτε όχι μόνο με όσα «πρέπει», αλλά και όσα επιθυμείτε. Βάλτε λίγη ομορφιά και τέχνη στο πρόγραμμα σας! Δείτε μια ωραία ταινία, παρακολουθήστε μια συναυλία έστω κι από live-streaming, κάνετε πράγματα που αναζωογονούν ψυχή και πνεύμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς, σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σας κάνει να έχετε ίσως δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατεύθυνση ή για μια συνεργασία. Από την άλλη, μπορεί να υπερτονίζει το άγχος σας για την εξέλιξη της δουλειάς σας. Επειδή όμως αυτή δεν είναι η κατάλληλη επιρροή για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα, θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις, επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα» -δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα, αύριο. Αν έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να τις ολοκληρώσετε μες το Σαββατοκύριακο και μην τις μεταθέτετε για την επόμενη εβδομάδα που θα είναι αρκετά πιο κουραστική για όλους και μπορεί να έχει και απρόοπτα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ