Ο απόλυτος rock 'n' roll προορισμός: Μέσα στην Graceland του Elvis Presley - Ξεκίνησαν virtual ξεναγήσεις (φωτό & βίντεο)

Θέλετε να επισκεφτείτε το σπίτι του θρυλικού Elvis Prisley

Αν ένας προορισμός μπορεί να χαρακτηριστεί rock 'n' roll τότε αυτός είναι η Graceland του Elvis Prisely. Ο μοναδικός αυτός χώρος πλέον είναι ανοιχτός και για virtual ξεναγήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Eu ouço Elvis tds os dias !? (@elvispresleykingofrock)

Θέλετε να επισκεφτείτε το σπίτι του θρυλικού Elvis Prisley; Ε λοιπόν τότε σας δίνεται η ευκαιρία καθώς η Graceland «ανοίγει» διαδικτυακά τις πόρτες της.

Ειδικότερα η διήμερη ξενάγηση θα προσφέρει σε όσους την παρακολουθήσουν μια « κλεφτή ματιά» μέσα στην έπαυλη του μεγάλου σταρ, μια περιήγηση στο τζετ Lisa Marie και μια βόλτα στον εκθεσιακό και ψυχαγωγικό χώρο του συγκροτήματος του Elvis Presley's Memphis.

Οι επισκέπτες θα δουν διάφορα αντικείμενα, όπως τα αυτοκίνητα του Elvis, τα υπέροχα jumpsuits του, αλλά και «χρυσά αρχεία» από ταινίες του.

Η αντιπρόεδρος της Graceland και ειδική πάνω στην ζωή του Elvis Prisley, Angie Marchese θα αναλάβει την ξενάγηση ενώ θα απαντά και σε σχετικές ερωτήσεις. Και αν αναρωτιέστε πόσο θα κοστίσει, η τιμή είναι 100 δολάρια!


H Graceland είναι μια αρχοντική έπαυλη σε μια έκταση 13,8 στρεμμάτων (5,6 εκτάρια) στο Μέμφις, των ΗΠΑ και άνηκε κάποτε στον θρυλικό Elvis Prisley. Η κόρη του, Lisa Marie Presley, είναι πλέον ιδιοκτήτης της Graceland από το θάνατό του το 1977.

Στις 7 Ιουνίου του 1982 άνοιξε τις πόρτες της σαν μουσείο, ενώ ο ιστότοπος είχε καταχωριστεί στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων στις 7 Νοεμβρίου 1991.

Μάλιστα ανακηρύχθηκε Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο στις 27 Μαρτίου 2006 και είναι το δεύτερο σπίτι με τις περισσότερες επισκέψεις στις ΗΠΑ μετά τον Λευκό Οίκο, καθώς έχει περισσότερους από 650.000 επισκέπτες ετησίως

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ