Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου η Μαρέβα Μητσοτάκη: Καταγγέλουμε τη σεξουαλική βία, την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε γυναίκας, παιδιού ή εφήβου

«Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα»

Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου τάσσεται και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία με ανάρτησή της καταδικάζει την σεξουαλική βία.

Οι αποκαλύψεις που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης έφεραν «βροχή» από καταγγελίες και μηνύματα συμπαράστασης για την αθλήτρια, που είπε ότι στο παρελθόν παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού.

Ανάμεσα σε όσυς έσπευσαν να στέιλουν μηνύματα κατά της σεξουαλικής βίας και η Μαρέβα Μητσοτάκη που σε ανάρτησή της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα».

 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα: Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου. Είμαι με τη Σοφία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ