Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει πως να μεταμορφώσουμε το σαλόνι μας χωρίς πολλά έξοδα!

Μικρές αλλαγές που ομορφαίνουν τον χώρο!

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν θα σκεφτόσασταν να κάνετε ποτέ στο σαλόνι σας.

Το ξέρουμε… δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα σας προτείναμε να κάνετε ΑΥΤΕΣ τις αλλαγές αλλά οι εποχές δεν είναι οι ίδιες και εμάς μας αρέσει να εξελισσόμαστε και να σας δείχνουμε συνεχώς όμορφα και διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στους χώρους σας.

Μείνετε χωρίς καναπέ

Έχετε δει ποτέ σαλόνι χωρίς καναπέ; Κάθε άνθρωπος με το που μπαίνει σε ένα καινούργιο σπίτι το πρώτο πράγμα που αγοράζει είναι ένας καναπές για το σαλόνι. Θεωρείτε, όμως, ότι τον χρειάζεστε πραγματικά ή μήπως τον πείρατε επειδή έχουν όλοι οι άλλοι; Αν το να κάθεστε στον καναπέ είναι κάτι που δεν κάνετε συχνά και προτιμάτε να κάθεστε σε κάποια πολυθρόνα και να διαβάζετε ή να βλέπετε ταινίες, τότε δεν χρειάζεστε τον καναπέ σας. Ίσα-ίσα που σας πιάνει χώρο χωρίς λόγο. Προτιμήστε να βάλετε στο σαλόνι σας μερικές πολυθρόνες και να βγάλετε τον καναπέ μια και καλή από τη ζωή σας.

Ξεφορτωθείτε το coffee table

Αυτή είναι μια λιγότερο δραστική αλλαγή, αλλά δεν παύει να είναι μια αλλαγή. Μπορείτε απλά να πάρετε το coffee table από το σαλόνι και να το βάλετε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Κάντε το και μπορεί  να διαπιστώσετε πως ο χώρος σας θα γίνει πολύ πιο μεγάλος ξαφνικά από το πουθενά. Πραγματικά, πώς μπορεί ένα τόσο δα μικρό έπιπλο να μικραίνει τόσο ένα χώρο; Κι όμως, μπορεί, σύμφωνα και με το spirossoulis.gr.

Δώστε μια ευκαιρία στον καναπέ-κρεβάτι

Ένα τέτοιο έπιπλο είναι τόσο όμορφο που αποτελεί μια υπέροχη ιδέα για το σαλόνι σας. Χαρίζει έξτρα χώρο για κάθισμα και είναι και πολύ σικ. Για σκεφτείτε το…

Κάντε τους καναπέδες σας να αντικρύζουν ο ένας τον άλλον

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν διακοσμούν το σαλόνι τους βάζουν τους καναπέδες γύρω από την τηλεόραση κάνοντας το σαλόνι τους να θυμίζει αρένα. Δοκιμάστε να βάλετε τους καναπέδες σας τον έναν απέναντι από τον άλλον. Αυτό θα κάνει πιο «ζεστό» το χώρο σας, πιο όμορφο οπτικά και ιδανικό για ατελείωτες συζητήσεις.

«Σκοτώστε» την τηλεόραση

Όταν έχετε μια τηλεόραση στο σαλόνι αυτή συνήθως αποτελεί το κέντρο της διακόσμησης. Όλα όσα κάνετε στο χώρο σας έχουν σαν βάση τους την τηλεόραση. Βγάζοντάς την από το σαλόνι και βάζοντάς την σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ανανεώνετε κατευθείαν το χώρο σας. Είστε ελεύθεροι να το διακοσμήσετε όπως θέλετε και πού ξέρετε… μπορεί να διαπιστώσετε πως το σαλόνι σας έχει απίστευτες διακοσμητικές δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί ποτέ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ