Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την Μπεκατώρου: Η δύναμη της ψυχής της και η φωνή της, ας γίνουν φωνή και δύναμη κάθε γυναίκας που φοβάται να μιλήσει

Το μήνυμά της δυνατό

Με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαριάννα Μαρδινογιάννη προτρέπει τις γυναίκες που έχουν υποστή βία να σπάσουν τον κύκλο της σιωπής.

«Η δύναμη της ψυχής της και η φωνή της, ας γίνουν φωνή και δύναμη κάθε γυναίκας που φοβάται να μιλήσει» λέει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram και την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της χρυσής Ολυμπιανίκη που βρήκε το θάρρος και μίλησε.

Το μήνυμά της δυνατό, με την ίδια να καλεί όσους έχουν παρόμοιες εμπειρίες να τις μοιραστούν και να ζητήσουν βοήθεια.

«Μετά από χρόνια σιωπής, η Σοφία Μπέκατωρου βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη. Η δύναμη της ψυχής της και η φωνή της, ας γίνουν φωνή και δύναμη κάθε γυναίκας που φοβάται να μιλήσει.

Να σπάσουμε τον κύκλο της σιωπής, για να δείξουμε στις γυναίκες που υποφέρουν πως υπάρχει επιλογή: Να μιλήσουν. Να ζητήσουν βοήθεια. Να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωη. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 16 Ιανουαρίου 2021» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ