Μιμή Ντενίση: Είμαι με την Σοφία Μπεκατώρου & με όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό ψυχικό και σωματικό (φωτό)

«Μάγκες ειναι οι γυναίκες που μιλάνε.. ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους»

Με το δικό της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μιμή Ντενίση τάσσεται στο πλευτό της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και όλων των γυναικών που φοβούνται να μιλήσουν.

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα ότι «μάγκες είναι οι γυναίκες που μιλάνε». 

Παράλληλα τα βάζει με όσους κατηγόρησαν την αθλήτρια και είπαν ότι μίλησε μετά από χρόνια. «Ακομά κ σήμερα διαβάζω κάποιους που ειρωνεύονται και κάνουν τους μάγκες».

«Και βέβαια ειμαι με την Μπεκατώρου..έπως ειμαι κ με όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό ψυχικό κ σωματικό..παρενόχληση..εκφοβισμό. Και δεν με νοιάζει πότε μίλησε.

Σημασια έχει πως μίλησε !! Κανεις δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε απο τότε .. πως ένοιωθε .. τι την φόβιζε.. εξ αλλου η κοινωνική αντιμετώπιση ηταν τελείως αλλιώς παλιότερα. Ακομά κ σήμερα διαβάζω κάποιους που ειρωνεύονται και κάνουν τους μάγκες... Άλλα μάγκες ειναι οι γυναίκες που μιλάνε.. ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση στο ποστ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ