Η Μισέλ Ομπάμα γιορτάζει τα γενέθλιά της: Τα «σ’ αγαπώ» του Μπαράκ και το άφρο μαλλί που δεν αποχωρίζεται (φωτό)

Την βλέπουμε συχνά τελευταία να έχει τα μαλλιά της στο φυσικό τους στυλ!

Τα γενέθλιά της είχε στις 17 Ιανουαρίου η Μισέλ Ομπάμα, που έγινε 57 ετών. Ο συζυγός της Μπαράκ της ευχήθηκε αναρτώντας μια παλιά της φωτογραφία, ενώ και η ίδια ανέβασε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε με άφρο μαλλί.

57 έγινε η Μισέλ και ο αγαπημένος της σύζυγος Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβασε μια παλιά της φωτογραφία γράφοντας παράλληλα και μερικά γλυκά λόγια για την σύζυγό του.

Στην εικόνα που αναρτήθηκε βλέπουμε την Μισελ πριν από κάποια χρόνια να ποζάρει με ξυρισμένο μαλλί,  ένα κίτρινο φανελάκι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

«Χρόνια πολλά στην αγάπη μου, την σσύντροφό μου, την καλύτερη μου φίλη. Κάθε στιγμή μαζί σου είναι ευλογία. Σ'αγαπώ» έγαψε στο ποστ ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ωστόσο μια φωτογραφία ανέβασε από μερίας της και η Μισέλ, η οποία θέλησε να πει ευχαριστώ σε όσους της ευχήθηκαν.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να έχει αφησεί το φυσικό της άφρο μαλλί. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο πρώτος Αφροαμερικάνος που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ και το ζευγάρι πάντα προάσπιζε την αφρικάνική του κληρονομιά.

Πλεόν φαίνεται ότι η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ - που παρέδωσε μαθήματα στυλ όσο ο Ομπάμα ήταν στην προεδρία - έχει χαλαρώσει από την πίεση που συνεπάγεται μια τέτοια θέση.

Έτσι τελευταία την βλέπουμε συχνά να έχει τα μαλλιά της στο φυσικό του άφρο στυλ.

Η ίδια στο ποστ της αναφέρεται ακόμα στην δύσκολη περιόδο που περνάμε λόγω της πανδημίας και εύχεται σε όλους να είναι καλά και να εκτιμούν τα μικρά πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ