Kardashian Family: Ευχαρίστησαν με 30 Rolex τους συνεργάτες τους, την τελευταία μέρα των γυρισμάτων

Τα ρολόγια ήταν συνολικής αξίας 300.000 δολ.

Πριν από κάποιους μήνες έσκασε σαν βόμβα πως μετά από 14 χρόνια προβολής, 20 σεζόν και εκατοντάδες επεισόδια στα οποία είδαμε τις ζωές τους να αλλάζουν πολύ, το reality της οικογένειας Kardashian ρίχνει "αυλαία".

 

 

Μετά από 14 χρόνια προβολής, 20 σεζόν και εκατοντάδες επεισόδια στα οποία είδαμε τις ζωές τους να αλλάζουν πολύ, το reality της οικογένειας Kardashian ρίχνει "αυλαία".

 

 

 

Την ανακοίνωση έκανε η Kim Kardashian, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν στο θέμα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας - καθώς και το "E! Entertainment".

 

 

 

«Στους υπέροχους fan μας... Με βαριά καρδιά πήραμε, ως οικογένεια, τη δύσκολη απόφαση να πούμε "αντίο" στο "Keeping up with the Kardashians"» αναφέρει η διάσημη τηλεπερσόνα στην ανάρτησή της.

 

Όπως έκανε γνωστό μέσα από την ανάρτησή της, η τελευταία σεζόν του reality θα προβληθεί στις αρχές του 2021. Πριν λίγες ημέρες γύρισαν το τελευταίο τους επεισόδιο και η πάμπλουτη οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο δώρο στο συνεργείο με το οποίο δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια. 

 

 

 

Αποφάσισαν να δωρίσουν στους (περίπου) 30 συνεργάτες τους ως ένδειξη ευγνωμοσύνης ρολόγια Rolex σύμφωνα με το screenrant.

Είχαν προηγηθεί συγκινητικοί, ευχαριστήριοι λόγοι που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν ιστορίες από τα γυρίσματα, ενώ αμέσως μετά, οι αδερφές παρέδωσαν τα ρολόγια, των οποίων η αξία ανέρχεται περίπου στις 300.000 δολάρια ή περίπου 10.000 δολάρια το καθένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ