Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης προσπαθεί να σώσει Κωνσταντή & Μελέτη - Ο Τάκης λέει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο στον Δούκα

Ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν....

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται ο Κωνσταντής και ο Μελέτης μετά τις αποκαλύψεις για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει.

Από τη μια ο  Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα τους και από την άλλη ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Ποια από τις δυο πλευρές θα νικήσει;

 

 

 

 

 

 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; 

Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος, στο επεισόδιο της Τρίτης, 19-1, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Τάκη και τι θα ζητήσει από τη Δρόσω;

 

 

 

 Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον μικρό Σέργιο

Το σχέδιό του Τάκη είναι να πάρει τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο και να φύγουν κάνοντας μια νέα αρχή, όμως η άρνησή της και η υποψία πως κάτι τρέχει με τον Κωνσταντή, τον κάνουν έξω φρενών και αποφασίζει να απειλήσει την Ασημίνα. «Κλέψατε ένα παιδί από τη μάνα του και όλοι θα μάθουν τι σόι άνθρωποι είστε», της λέει ο Τάκης και η Ασημίνα σοκάρεται.

Ο Τάκης συνεχίζει: «Τι νόμιζες, ότι θα παίρνατε έτσι ένα παιδί και θα πετούσατε τη μάνα του χωρίς αντάλλαγμα; Να ζει σε χαμόσπιτα και στη φτώχεια, ενώ εσείς κάνετε τη ζωή σας; Βέβαια υπάρχει κι άλλος τρόπος για να μη μαθευτεί το μυστικό σας! Να δώσετε χρήματα! Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να κρατήσεις τον γιο σου και να μη μάθει κανείς τι κάνατε, δώσε λεφτά και θα είμαστε εντάξει».

Η Ασημίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Βρίσκει τη Δρόσω και της επιτίθεται: «Για πόσο ακόμα θα μου προκαλείς πόνο; Πόσο ακόμα θα με βασανίζεις; Τόσο χαμηλά έπεσες, που χρησιμοποιείς τον Σέργιο για να πάρεις χρήματα; Αυτή είναι η αγάπη σου για το παιδί; Βάλτο καλά στο μυαλό σου, τον γιο μου δεν θα τον πάρεις ποτέ», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Δρόσω, έξαλλη με όσα έμαθε ότι έκανε ο Τάκης πίσω από την πλάτη της, πάει να τον βρει αποφασισμένη για όλα. 

Η Ελένη μαθαίνει για τη σχέση Βόσκαρη-Σοφούλας

Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του.

Τα γεγονότα, όμως, θα τους προλάβουν, καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά, στο επεισόδιο της Τρίτης, 19-1, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ