Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με πιάνει ταχυπαλμία που συζητάμε για την Σοφία, υπάρχουν θύτες και φταίνε μόνο αυτοί (βίντεο)

«Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι»

Για την Σοφία Μπεκατώρου και τα όσα αποκάλυψε για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την τηλεόραση του Alpha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Ειδικότερα το όμορφο μοντέλο μέσα από την εκπομπή Pop up σχολίασε με την σειρά της τα όσα είπε η Ολυμπιονίκης.

«Με πιάνει ταχυπαλμία που συζητάμε γι αυτό το θέμα. Είμαι λίγο συγκινημένη, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και πραγματικά δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά το όμορφο μοντέλο που πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και οπουδήποτε. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά, υπάρχουν θύτες και φταίνε μόνο αυτοί και ποτέ το θύμα. Ακούω και με θλίβει πάρα πολύ σαν μια νέα γυναίκα 32 ετών ότι φορούσε ρούχα προκλητικά, το μακιγιάζ, η συμπεριφορά επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις».

«Καμία κατάσταση δική μας δεν επηρεάζει και δεν προκαλεί κανέναν ποτέ. Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι, δεν φταίει ποτέ. Να ευχαριστήσουμε πραγματικά τη Σοφία Μπεκατώρου και τις γυναίκες, αυτές τις τεράστιες αθλήτριες της Ελλάδος, που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Είναι πάρα πολύ γενναίες! Σε ευχαριστούμε πολύ Σοφία»» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ