Η πριγκίπισσα Ευγενία θα γεννήσει τον Φεβρουάριο! Μένει στο πρώην σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ

Παρέδωσαν τα κλειδιά στο ευτυχισμένο ζευγάρι

Στα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της η πριγκίπισσα Ευγενία, που φαίνεται να μένει αυτή την περίοδο στο πρώην σπίτι του πρίγκιπα Χαρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη του γιου της πρίγκιπα Andrew περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Jack Brooksbank.

Το ζευγάρι αναμένεται να φέρει στο κόσμο το μωρό στα μέση του Φλεβάρη σύμφωνα και με το Hello, που αναφέρει ακόμα ότι μένουν στο πρώην σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο Windsor.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Brooksbank παντρεύτηκαν το 2018 και μέχρι τώρα ζούσαν στο κτήμα Ivy Cottage στο  Kensington Palace.

Ωστόσο όταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χαρι αναχώρησαν για τις ΗΠΑ, όπου και μένουν πλέουν, φαίνεται ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στο ζευγάρι.

Άλλωστε ο Χάρι, όπως και ο William έχουν πολύ καλές σχέσεις με τις ξαδέλφες τους, την πριγκίπισσα Ευγενία και την αδελφή της πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Άλλωστε ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είχαν προετοιμάσει κατάλληλα το σπίτι τους για τον ερχομό του μιρκού Archie και πλέον διαθέτει τον χώρο για να υποδεχτεί ένα ακόμα μωράκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ