Aπό υπερβολική δόση ναρκωτικών πέθανε ο 24χρονος γιος του supermodel Stephanie Seymour - Eίχε λανσάρει unisex σειρά καλλυντικών (φωτό)

Σε βαρύ πένθος το supermodel.... 

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το supermodel Stephanie Seymour που έχασε τον γιο της σε ηλικία μόλις 24 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

 

 

 

 

 

 

Ο Harry Joseph Brant, γιος του βιομήχανου, εκδότη και συλλέκτη τέχνης, Peter Brant , βρέθηκε νεκρός την Κυριακή. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειας του, ο θάνατος του προήλθε από μία λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφημένων ναρκωτικών ουσιών. 

 

 

 

 

Η μάχη του νεαρού και ιδιαίτερα ταλαντούχου Χάρι Μπραντ με τις εξαρτήσεις ήταν γνωστή στους κύκλους της μόδας αναφέρει η Τhe Sun.

«Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, Χάρι Μπραντ, έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης.

 

 

 

Το γεγονός ότι αυτή η φρικτή ασθένεια έβαλε τέλος τόσο σύντομα στη ζωή του Χάρι θα μας θλίβει για πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση των γονιών του Χάρι, ζητώντας από τα media να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες και να κρατήσουν αποστάσεις.

 

«Ο Χάρι δεν ήταν απλά ο γιος μας. Ηταν επίσης ένας καταπληκτικός αδερφός, ένας αγαπητός εγγονός, σπουδαίος θείος και στοργικός φίλος. Ηταν δημιουργική, αγαπητή και δυναμική ψυχή που έφερε φως στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων. Ηταν ένας αληθινά όμορφος άνθρωπος εντός κι εκτός» ανέφερε στην ανακοίνωση η 52χρονη Στέφανι Σέιμουρ που υπήρξε θρυλικό μοντέλο των 90's. 

O Harry Brand, μαζί με τον αδελφό του Peter, είχαν δημιουργήσει μαζί μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή σειρά unisex καλλυντικών για τη MAC.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ