Sex and the City: Τα υπέροχα παπούτσια που φόρεσε η Carrie Bradshaw - Τα ροζ Louboutin & η πρόταση γάμου με τα θεϊκά Manolo Blahnik (φωτό)

Η Patricia Field έκανε μαγικά!

Το Sex and the City αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σειρές του γυναικείου κοινού και όλες μας έχουμε λατρέψει ένα από τα παπούτσια που φόρεσε η Carrie Bradshaw (Sara Jessica Parker)..

Η σειρά προβλήθηκε από το 1998 ως το 2004 και σε αυτή είδαμε τις λαμπερές πρωταγωνίστριες να φορούν ρούχα και σύνολα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και όλα υπό την επίβλεψη της στυλίστρας Patricia Field.

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει τώρα στην μικρή οθόνη μέσω του HBO και εμείς σας βρήκαμε μερικά από τα πιο διάσημα παπούτσια που φορέθηκαν.

H Carrie Bradshaw είχε εμονή με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και παρόλο που στηνσ σειρά δεν λέει πότε τον αριθμό οι χρήστες του διαδιικτύου εκτιμούν ότι είχε πάνω από 100 ζευγάρια! Την ίδια εμμονή μοιράζεται και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που έχει μάλιστα και το δικό της μαγαζί στην «καρδιά» του Μανχάταν, το SJP by Sarah Jessica Parker.

 

Η Patricia Field κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα τόσο μοναδικό στυλ για τις πρωταγωνίστριες και ειδικά για την Carrie, με τα παπούτσια να παίζουν κεντρικό ρόλο.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την πρόταση γάμου που έκανε ο Mr Big μέσα σε μια ντουλάπα και κρατώντας στα χέρια του ένα ζευγάρι μπλε γόβες Manolo Blahnik.

Και δεν ήταν η μόνη φορά  που φόρεσε παπούτσια από το συγκεκριμένο brand. Πέδιλα, mules, γόβες, ψηλοτάκουνα μποτάκια και μπότες. Η Carrie τα φόρεσε όλα και ήταν όλα τους υπέροχα.

Απίθανες ήταν και οι φούξια Chanel γόβες με τον φιόγκο, ενώ πολλές φορές οι πρωταγωνίστριες έβαλαν φυσικά ένα ζευγάρι Christian Louboutin με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα. 

Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια η Carrie φορά ένα ζευγάρι ροζ Lοuboutin πέδιλα με κρόσια που είναι ονειρεμένα.

Δεέιτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ