10 ιδέες για να ντυθείς με στυλ τις κρύες μέρες του Χειμώνα - Kάνε σωστό layering, μην φοβάσαι να τολμήσεις

Απίστευτες ιδέες.... 

Οι παγωμένες μέρες του Χειμώνα απαιτούν πολλά και ζεστά ρούχα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το ντύσιμο σου στο κρύο δεν μπορεί να έχει όμορφο στυλ. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά ρούχα που μπορείς να συνδυάσεις!

Από το σωστό πανωφόρι ή ζευγάρι παπουτσιών μέχρι το layering και τα ισοθερμικά, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητες. Παρακάτω σου προτείνουμε μερικές όμορφες ιδέες για ντύσιμο με στυλ στο κρύο που θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Ζεστά πανωφόρια για να δώσεις στυλ στο χειμωνιάτικο ντύσιμο σου

Ζεστά πανωφόρια (1)

Ένα ζεστό πανωφόρι μπορεί να ολοκληρώσει με στυλ κάθε σου εμφάνιση, προστατεύοντας σε παράλληλα από τις χαμηλές θερμοκρασίες του Χειμώνα. Οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές και το τι θα διαλέξεις έχει να κάνει με το υπόλοιπο σύνολο σου.

Αν για παράδειγμα θες να δημιουργήσεις ένα κομψό και στυλάτο outfit για το Χειμώνα, τότε η επιλογή ενός κλασικού μάλλινου ή γούνινου παλτό είναι ιδανική. Μπορείς να προτιμήσεις κάποιο μακρύ σχέδιο, έτσι ώστε να σε καλύπτει ακόμη περισσότερο ή να φορέσεις ένα ημίπαλτο μέχρι το γόνατο.

Ζεστά πανωφόρια (3)

Σε περίπτωση που προσθέσεις και μια ζώνη στη μέση πάνω από το μάλλινο παλτό σου, τότε μπορείς να κάνεις ακόμη πιο στυλάτη την εμφάνιση σου, σμιλεύοντας τη μέση σου και αναδεικνύοντας την θηλυκότητα σου.

Ζεστά πανωφόρια (2)

Αν όμως προτιμάς το πιο σπορ look, όμορφη ιδέα αποτελεί το καπιτονέ φουσκωτό μπουφάν ή το shearling jacket. Τα δυο αυτά πανωφόρια είναι πολύ trendy και θα σε κάνουν εντυπωσιακή μέσα στο κρύο.

Όμορφο outfit με πουλόβερ για το κρύο του Χειμώνα

Ντύσιμο με πουλόβερ για το Χειμώνα

Το πλεκτό και χουχουλιάρικο πουλόβερ αποτελεί μια ακόμη κομψή πρόταση για το χειμωνιάτικο ντύσιμο. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, από παντελόνι μέχρι φούστα, κρατώντας τον κορμό σου ζεστό.

Επίλεξε λοιπόν το σχέδιο που σου αρέσει και φόρεσε το σκέτο ή σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο από μέσα. Και στις δυο περιπτώσεις το τελικό outfit θα είναι μαγευτικό. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα πανωφόρι της αρεσκείας σου και απόλαυσε το Χειμώνα χωρίς να κρυώσεις.

Chic ντύσιμο με ζιβάγκο

Chic outfit με ζιβάγκο

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ντύσιμο με στυλ στο κρύο είναι και το ζιβάγκο. Σε εφαρμοστή ή oversized γραμμή δεν έχει σημασία, καθώς και τα δυο σχέδια είναι εξίσου κομψά.

Στην περίπτωση του εφαρμοστού μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα πουλόβερ ή ένα αμάνικο φόρεμα δημιουργώντας εκθαμβωτικά σύνολα.

Κι αν σου αρέσουν τα business ή ανδρόγυνα look μπορείς να δοκιμάσεις τον συνδυασμό του ζιβάγκο με κοστούμι.

Ακολούθησε την τάση του layering

Layering ρούχων

Γνωστό και ως… ντύσιμο κρεμμύδι, το στυλ αυτό που έχει γίνει πολύ δημοφιλές τελευταία, θα σου φανεί χρήσιμο στο κρύο του Χειμώνα.

Τόλμησε λοιπόν να φορέσεις περισσότερες από μια μπλούζες τη μια πάνω από την άλλη, όπως και ένα πουλόβερ με ζιβάγκο ή πουκάμισο από μέσα.

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις να συνδυάσεις το παλτό σου με σακάκι, δερμάτινο jacket ή τζιν μπουφάν από μέσα. Πρόκειται για μια στυλάτη και όμορφη πρόταση που θα σε κάνει να δείχνεις εκθαμβωτική, αδιαφορώντας για τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ισοθερμικά ρούχα για ντύσιμο με στυλ και στο κρύο

Ισοθερμικά ρούχα για το κρύο

Κολάν, μπλούζες και μπουφάν τύπου ισοθερμικού είναι ακόμη μια πολύ καλή ιδέα για το ντύσιμο με στυλ στο κρύο. Χωρίς να χρειάζεται να δείχνεις παραφουσκωμένη από τα πολλά ρούχα μπορείς να δημιουργήσεις ζεστά και κομψά σύνολα για κάθε ώρα.

Κι αν νομίζεις πως τα ισοθερμικά ρούχα μπορούν να σου προσφέρουν μόνο ένα όμορφο sport outfit, κάνεις λάθος. Μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις με ένα μακρύ πουλόβερ – φόρεμα και να δημιουργήσεις εντυπωσιακά σύνολα.

Γιατί όχι φούστα το Χειμώνα;

Φούστα το Χειμώνα

Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα θηλυκά σύνολα, μια φούστα δεν είναι απαγορευτική για την περίοδο του Χειμώνα, ακόμη κι αν έχει πολύ κρύο. Αρκεί βέβαια να την συνδυάσεις με τα κατάλληλα κομμάτια που θα σε ζεστάνουν με στυλ.

Αν για παράδειγμα επιλέξεις μια κοντή φούστα, φόρεσε τη με ένα ισοθερμικό καλσόν και μποτάκια ή μπότες. Με αυτό τον τρόπο θα κρατηθείς ζεστή, αλλά και στυλάτη.

Κι αν διαλέξεις μια μακριά φούστα μπορείς και πάλι να την ταιριάξεις με ένα ισοθερμικό καλσόν ή ψηλές μπότες που θα σε καλύψουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ορειβατικά μποτάκια, μπότες πάνω από το γόνατο και άλλα ζεστά παπούτσια

Ζεστά παπούτσια

Κρατώντας τα πόδια σου ζεστά φορώντας τα ιδανικά παπούτσια μπορείς να προσθέσεις στυλ στο ντύσιμο σου και να προστατευτείς από το κρύο. Δημιούργησε λοιπόν το τέλειο χειμωνιάτικο σύνολο και ολοκλήρωσε το με ένα ζευγάρι ορειβατικά μποτάκια, ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο ή οτιδήποτε νιώθεις ότι σου κρατάει τα πόδια ζεστά.

Ένα κασκόλ ή μια πασμίνα προσθέτουν στυλ και ζεστασιά

Ντύσιμο με κασκόλ ή πασμίνα

Τα αξεσουάρ όπως όλες ξέρουμε πολύ καλά δίνουν όμορφο στυλ και χρώμα σε κάθε μας εμφάνιση. Για την περίοδο του Χειμώνα η ιδανική επιλογή είναι αναμφίβολα το κασκόλ ή μια μάλλινη πασμίνα.

Φόρεσε το τυλίγοντας το γύρω από το λαιμό σου με όποιον τρόπο σου αρέσει και δημιούργησε ένα ζεστό και εντυπωσιακό ντύσιμο για το κρύο.

Ολοκλήρωσε το χειμωνιάτικο ντύσιμο σου με έναν ζεστό σκούφο

Ντύσιμο με σκούφο

Πέρα από τα άκρα, το κρύο επηρεάζει και το κεφάλι μας. Γι’ αυτό η προσθήκη ενός στυλάτου σκούφου σε συνδυασμό με γάντια ή χωρίς αυτά μπορούν να δώσουν στο ντύσιμο σου την απόλυτη πινελιά που θα το κάνει ζεστό και όμορφο.

Επίλεξε λοιπόν το στυλ σκούφου που σου ταιριάζει και συνδύασε τον με τα ρούχα σου δημιουργώντας εκθαμβωτικά χειμωνιάτικα σύνολα. Μάλιστα ο σκούφος δεν σε εμποδίζει να δώσεις στα μαλλιά σου το χτένισμα που θα σε κάνει να λάμψεις. Ιδανική βέβαια επιλογή είναι τα λιτά μαλλιά. Μπορείς όμως κάλλιστα να τον φορέσεις και με τα μαλλιά πιασμένα.

Ή με ένα χειμερινό καπέλο για να κρατήσεις το κεφάλι σου ζεστό με στυλ

Χειμερινό καπέλο

Κι αν ο σκούφος δεν είναι του στυλ σου ή απλά ψάχνεις για κάτι πιο ξεχωριστό, δοκίμασε να φορέσεις ένα χειμωνιάτικο καπέλο. Ένας μπερές ή ένα fedora είναι ιδανική επιλογή. Προσδίδει εκπληκτικό στυλ στο χειμωνιάτικο ντύσιμο και κρατά το κεφάλι ζεστό όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες αναφέρει το beautetinkyriaki.

Και τα δυο στυλ καπέλου μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε ντύσιμο και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ