Τα μυστικά για τα τέλεια μαλλιά της Μeghan Μarkle αποκαλύφθηκαν - Ποια είναι τα top προϊόντα που χρησιμοποιεί ; (φωτό)

Εδώ θα βρείτε όλα της τα μυστικά! 

Η Meghan Μarkle είναι σίγουρα μία γυναίκα που ασκεί μεγάλη επιρροή. Ο τρόπος που ντύνεται, που βάφεται και περιποιείται τον εαυτό της, γίνεται κάθε φορά θέμα με τις περισσότερες από μας να ζηλεύουμε το στυλ της αλλά και τις εμφανίσεις της. 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lowdown η Δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε μέσω διαδικτύου με τα μαλλιά της πάρα πολύ μακριά, αναζωογονημένα και λαμπερά. 

 

 

 

 

Αλλά ποια είναι τα μυστικά της Meghan για τέλεια μαλλιά; Το Hello έχει τις απαντήσεις που ζητάμε, από το αν η Δούκισσα φοράει τρέσες μέχρι και τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί. 

 

 

Ο hairstylist Τζορτζ Ντόουντγουντ, είπε στην Telegraph, "Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Meghan είχε τρέσες, αλλά ποτέ δεν έβαλα hair extensions στα μαλλιά της τα δύο χρόνια που δούλευα μαζί της.

Είναι όλα δικά της. " Ο ειδικός σχολίασε επίσης τη σημασία των νέων πολύ μακριών μαλλιών, με τα οποία είδαμε την Μέγκαν κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown. . «Κάνει μια δήλωση με μακριά μαλλιά - αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την αίσθηση ότι τα έχει όλα τακτοποιημένα. Αυτό το ίσιο πιο μακρύ μαλλί,  σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της χωρίς τα αυστηρά πρωτόκολλα της Βασιλικής οικογένειας. "

Τι  προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιεί. 

Δείτε εδώ τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Δούκισσα για λαμπερά, υγιή και μακριά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε τα και εσείς και δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται. Είναι μάλιστα πολύ οικονομικά. 

meghan markle kerastase natural hair

Kérastase Bain Discipline Oléo-Relax shampoo, £17.15, Feel Unique

SHOP NOW

meghan markle kerastase hair mask

Kérastase Nutritive Masque Magistral, £27.35, Feel Unique

SHOP NOW

wella professionals smoothing oil

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothing Oil, £8.70, Look Fantastic

 

SHOP NOW

meghan-markle-hair-products-kevin-murphy

Kevin Murphy Smooth Again, £21.80, Notino

SHOP NOW

meghan markle oribe spray

Oribe Dry Texturizing travel spray, £19.50, Selfridges

SHOP NOW

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ