Story of the day: 36χρονος άνδρας έμεινε τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Ιλινόις - Κανένας δεν τον πήρε είδηση (βίντεο)

Φοβόταν να γυρίσει σπίτι του.

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια που είχε ταξιδέψει στο Σικάγο, έμεινε για τρεις ολόκληρους μήνες μέσα στο αεροδρόμιο O'Hare, επειδή φοβόταν λόγω της πανδημίας να γυρίσει σπίτι του. 

Το απίστευτο της υποθεσης είναι πως κανένας δεν τον πήρε είδηση. 

Δεν είναι σαφές γιατί ο Αντίτα Σινγκ, ένας 36χρονος άνεργος ταξίδεψε στο Σικάγο.

Ο Σινγκ ζούσε στο αεροδρόμιο από τα μέσα Οκτωβρίου και πιθανότατα θα έμενε εκεί πολύ ακόμα, αν δεν είχε προσεγγιστεί από το προσωπικό του αεροδρομίου το Σάββατο, οι οποίοι του ζήτησαν ταυτότητα. 

Ο Σινγκ φέρεται να χαμήλωσε τη μάσκα του και έδειξε στους δύο υπαλλήλους της United Airlines ένα σήμα ταυτότητας που φορούσε στο λαιμό του.

 

 

Μόνο που το σήμα ανήκε σε έναν υπεύθυνο επιχειρήσεων που είχε αναφέρει ότι το είχε χάσει στις 26 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του Σινγκ στο O'Hare.  Η αστυνομία κλήθηκε και ο ύποπτος άνθρωπος τέθηκε υπό κράτηση αναφέρει το odditycentral

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 36χρονος άνδρας είπε ότι προσγειώθηκε στο O'Hare στις 19 Οκτωβρίου, αλλά φοβόταν πολύ τον Covid-19 για να πετάξει πίσω στο σπίτι, οπότε αποφάσισε να μείνει στο αεροδρόμιο.

Ο άνεργος πρόσθεσε ότι επέζησε με φαγητό που του έδωσαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα μέχρι που οι δύο υπάλληλοι της United Airlines τον πλησίασαν.

Δεν είναι σαφές τι έφερε τον Σινγκ στο Σικάγο. Ο Aditya Singh, ο οποίος δεν έχει ποινικό υπόβαθρο, κατηγορήθηκε για εγκληματική παράβαση σε περιορισμένη περιοχή αεροδρομίου και παράνομη κλοπή.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 829 ευρώ και αν την πληρώσει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ