Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα που ακολουθούν η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας & η Σάρλοτ Κασιράγκι - Θα σας εκπλήξουν!

Tα μυστικά μιας Βασίλισσας

Όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς, τα οποία ακολουθούν σαν Ευαγγέλιο. Παρόλα αυτά βασίλισσες και πριγκίπισσες έχουν στη διάθεσή τους τους  καλύτερους αισθητικούς, μακιγιέζ και κομμωτές. Έτσι ξέρουν σίγουρα περισσότερα μυστικά από εμάς. 

Πώς καταφέρνουν κυρίες των Βασιλικών οικογενειών να διατηρήσουν άψογη επιδερμίδα, λαμπερή και σφριγηλή; Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα μυστικά τους. Aνάμεσα στις πιο όμορφες βασίλισσες του κόσμου ανήκει και η Ράνια της Ιορδανίας. 

 

 

Είναι εντυπωσιακη, όμορφη και κάθε φορά μαγευόμαστε από τις εμφανίσεις της. Τι προϊόντα χρησιμοποιεί όμως και τι κάνει στο πρόσωπό της η Βασίλισσα; 

Πάμε να δούμε:  Η Βασίλισσα της Ιορδανίας έχει μια πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση στην ομορφιά. Παρά το γεγονός πως ενυδατώνει καθημερινά την επιδερμίδα της και χρησιμοποιεί κρέμες με φυσικά συστατικά κάτι άλλο είναι αυτό που την κάνει τόσο όμορφη.

 

 

 

 

 

 

Η αγάπη της και το πάθος της για την ζωή.  «Είμαστε προγραμματισμένοι να πιστεύουμε ότι ο χρόνος είναι εχθρός», λέει. "Έχω καταλάβει ότι κάνει το αντίθετο με μένα'' αναφέρει το byrdie.

Σάρλοτ Κασιράγκι

Η εγγονή της Grace Kelly θεωρεί ζωτικής σημασίας να διατηρεί το δέρμα της καθαρό και τη ρουτίνα της απλή.

 

 

 

 

 

 

"Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε μαζί σας στα ταξίδια είναι το ντεμακιγιάζ - κάτι που καθαρίζει καλά το πρόσωπό σας, γιατί αυτό είναι το βασικό κάθε ρουτίνας", λέει στη Vogue. "Πρέπει να έχεις καθαρό δέρμα. Στη Γαλλία, χρησιμοποιούμε πολλά φαρμακευτικά προϊόντα που είναι  φυσικά, χωρίς χημικά. Αλλά ένα καθαριστικό και μια λοσιόν, είναι τα βασικά για μένα."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ