Τα καυτά φιλιά & οι αγκαλιές της Τζένιφερ Λόπεζ με τον αρραβωνιαστικό της στην ορκωμοσία του Μπάιντεν - Το λευκό chanel outfit (φώτο-βίντεο)

Ερμήνευσε το This Land is your Land και το America the Beautiful

Με total white σύνολο εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν η Jennifer Lopez που εντυπωσίασε με την ερμηνεία της.

Η ντίβα της ποπ ήταν εκθαμβωτική  με το channel σύνολο της όταν άφησε το ξενοδοχείο Washington DC hotel, με τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγεζ , την Τετάρτη.

Η J.Lo επέλεξε τα λευκά ως φόρο τιμής στην πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις,, καθώς και στις σουφραζέτες που αγωνίστηκαν για να έχουν οι γυναίκες δικαίωμα ψήφου.

Όταν έφτασε στο Καπιτώλιο και πριν εμφανιστεί στην ορκωμοσία του Joe Biden εντυπωσίασε τους πάντες με την σοφιστικέ εμφάνιση της, ενώ ήταν ιδιαιτέρως θερμή και διαχυτική με τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγεζ , με τον οποίο αντάλλαξαν θερμά φιλιά και αγκαλιές.

 

 

Με λευκό μπερέ και  μακρύ λευκό παλτό θύμισε την φινέτσα των παλιών σταρ του Χόλιγουντ.

 Από μέσα επέλεξε να βάλει λευκό καμπάνα πανελόνι και  ένα πουκάμισο με βολάν.

 

 

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνιση της με υπέροχα κοσμήματα.

 

 

Στον καρπό της φόρεσε ένα βραχιόλι με πέρλες και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι , που τα συνδύασε με σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και πέρλες, αναφέρει η Daily Mail. 

 

 

 

Καρτώντας αγκαζέ τον αξιωματικό του αμερικανικού στρατού βγήκε στην σκηνή και ερμήνευσε το This Land is your Land, αλλά και το America the Beautiful.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

 

Μάλιστα τελειώνοντας είπε στα ισπανικά που είναι και η μητρική της γλώσσα «Ένα έθνος, υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ