Τζιλ Μπάιντεν - Καμάλα Χάρις: Τα πρώτα tweets της Πρώτης Κυρίας & της πρώτης μαύρης αντιπροέδρου (φωτό - βίντεο)

Η Καμάλα Χάρις ορκίστηκε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και αυτό είναι το πρώτο λακωνικό αλλά ουσιαστικό της μήνυμα στο Twitter.

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έφτασε χθες στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Με την στρατιωτική μπάντα και τη στρατιωτική πομπή να προηγείται, η λιμουζίνα που μετέφερε τον νέο πρόεδρο έφτασε στον Λευκό Οίκο, σε μια ομοσπονδιακή πρωτεύουσα που έμοιαζε με οχυρωμένο στρατόπεδο.

Δείτε επίσης:Ορκίστηκε ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν: Η δημοκρατία νίκησε (φωτό & βίντεο)

Δείτε επίσης: Το μωβ της Χίλαρι Κλίντον & το βυσσινί παλτό της Μισέλ Ομπάμα (φωτο)

Δείτε επίσης: Το styling & οι «πρώτες κυρίες» της ορκωμοσίας: Με royal blue η Αντιπρόεδρος Καμαλα Χαρις, με βεραμάν παλτό η σύζυγος του Μπάιντεν & ασορτί γάντια (φωτό & βιντεο)

 

 

 

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος διέσχισε τα τελευταία μέτρα πεζός περιτριγυρισμένος από τη σύζυγό του Τζιλ, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

 

 

Η σύζυγος του 46ου προέδρου των ΗΠΑ έκανε την πρώτη της ανάρτηση ανεβάζοντας ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων την ώρα που φτάνει με τον Τζο Μπάιντεν στην πόρτα του Λευκού Οίκου, χαιρετώντας προς τις κάμερες.

 

 

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος της δίνει μάλιστα μία αγκαλιά στο τέλος, με την Τζιλ Μπάιντεν να γράφει στο πρώτο της tweet στον λογαριασμό της FLOTUS: «Σας ευχαριστώ για την πίστη σας σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας: Στο ότι χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο, επειδή σκοπεύουμε να το κάνουμε μαζί».

Η πρώτη ανάρτηση της Κάμαλα Χάρις ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

Την πρώτη ανάρτηση στο Twitter ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έκανε και η Καμάλα Χάρις. Η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώτη μαύρη Αμερικανίδα στο συγκεκριμένο πολιτικό αξίωμα επέλεξε ένα λακωνικό μήνυμα.

«Έτοιμη να υπηρετήσω» έγραψε η Καμάλα Χάρις, την ώρα που οι εικόνες από την ορκωμοσία της στην Ουάσινγκτον κάνουν τον γύρο του κόσμου.

 

 

 

 

H πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, στην συνέχεια έκανε κι' άλλα tweets στα οποία έγραψε πως είναι τιμή της να είναι αντιπρόεδρος του Αμερικανικού λαού, ενώ σε ένα άλλο ανέβασε ανέβασε μια φωτογραφία με τον Τζο Μπάιντεν και έγραφε: ''Ας πιάσουμε δουλειά''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ