Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η ημέρα είναι σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά & μπόλικη δόση εκνευρισμού & παρόρμησης

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου -εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Δία- κάνει την ημέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι από τις καθημερινές σας ασχολίες, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. Από την Δευτέρα σας έχω επισημάνει ότι πρόκειται για μια νευρική γεμάτη απρόοπτα εβδομάδα, που χρειάζεται για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και όσο γίνεται πιο ήρεμοι.

ΚΡΙΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε μια προνομιούχα θέση, καθώς είναι η έξαρση της στον ζωδιακό, οι πολύ δυναμικές όψεις που σχηματίζει στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και τον Άρη και θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της ημέρας. Όταν μιλάμε για Ουρανό μιλάμε για απρόοπτα κι αυτά είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο της Πέμπτης.

Από την άλλη, οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, σε σύνοδο με Άρη και Ουρανό και η ενέργεια της πυροδοτεί έναν παρασκηνιακό, αλλά και ψυχολογικό, οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μπορεί λοιπόν να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ είναι πιθανό να είναι από αυτές τις ημέρες που σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας, προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους.

Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα, είτε για να τους βρείτε λύσεις είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ