Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα παίρνει τον μικρό Σέργιο & εξαφανίζονται - Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τον Κωνσταντή με την Δρόσω (βίντεο)

Συνταρρακτικές οι εξελίξεις.... 

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή.

 

 

 

 

Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της.

 

 

 

 

 

Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη.

 

 

Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση…Θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα φύγουν... 

Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τις εξελίξεις στις « «Άγριες Μέλισσες» Δούκας και Μυρσίνη δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον και αλληλοκατηγορούνται με αποτέλεσμα να φτάσουν στο διαζύγιο. Ο Δούκας θέλει να τη διώξει από το σπίτι και να τη στείλει στη Λάρισα.

 

 

 

 

Ο Νικηφόρος από την άλλη θα έχει ένα διπλό σοκ γιατί ο Τάκης θα του αποκαλύψει ακριβώς όλα όσα έκανε η Δρόσω - η μητέρα του μικρού Σέργιου - στην Τρούμπα. 

 

 

Το μεγαλύτερο σοκ θα έρθει όταν ο Νικηφόρος θα πιάσει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή. Τα μυστικά έχουν βγει στη φόρα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. 

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

 

 

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ