48 ετών έγινε η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου - Φανταχτερή, κομψή & πάντα προσεγμένη στις εμφανίσεις της (φωτό)

Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Βασίλισσες. 

Γενέθλια είχε χθες 20 Ιανουαρίου η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίουσύζυγος του Βασιλιά Φίλιππου των Βέλγων και έγινε 48 ετών. Με την άνοδο του Φίλιππου στον θρόνο η Ματθίλδη έγινε η πρώτη Βελγίδα βασίλισσα. 

 

 

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών Ματθίλδη, είναι μία από τις πιο αγαπητές και κομψές βασίλισσες της Ευρώπης.

 

 

 

 

Η Βασίλισσα παντρεύτηκε τον σύζυγό της στις 4 Δεκεμβρίου του 1999 στον Καθεδρικό Ναό των Βρυξελλών και ο γάμος τους αποτέλεσε το γεγονός της δεκαετίας για το Βέλγιο.

 

 

Ο Φίλιππος, που δεν είχε ακόμη στεφθεί βασιλιά τότε, αλλά είχε τον τίτλο του Δούκα της Brabant, φόρεσε την ημέρα του γάμου του την στολή της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας του, ενώ η 26χρονη τότε Mathilde, έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό του σχεδιαστή Edouard Vermeulen.

 

 

 

 

 

 

 

Το βασιλικό ζεύγος έχει αποκτήσει μαζί 4 παιδιά: την διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Ελισάβετ, 19 ετών σήμερα, τον 17χρονο πρίγκιπα Gabriel, τον 15χρονο πρίγκιπα Emmanuel και την πριγκίπισσα Eléonore, 12 ετών σήμερα. 

 

 

 

 

Η Βασίλισσα σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να είναι περιποιημένη, ενώ τα σύνολα που αποφασίζει να φορέσει είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας. Για αυτό άλλωστε έχει και τον τίτλο μιας από τις πιο καλοντυμένες Βασίλισσες της Ευρώπης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ