Vintage "American Classic" σεξαπίλ - 35 υπέροχες πόζες της Leigh Snowden - Υπήρξε σταρ του κινηματογράφου & της τηλεόρασης (φώτο)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός υπήρξε σύμβολο του σεξ 

Leigh Snowden γεννήθηκε το 1929 στο Μέμφις του Τενεσί και το πραγματικό της όνομα ήταν Martha Lee Estes.

Έκανε καριέρα στο μόντελινγκ στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο την δεκαετία του 50 και πολλοί τη θεωρούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα του "American Classic" σεξαπίλ καθώς υπήρξε "σύμβολο του σεξ".

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον συμμαθητή της,  James Snowden, όταν ήταν 16 ετών και μετακόμισε μαζί του στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, όταν εκείνος  έγινε μέλος του στρατού.

Μετά το διαζύγιό της, η Snowden μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εργάστηκε ως μοντέλο και ως "guest" παρουσιάστρια  στην τηλεόραση.

Έγινε γνωστή όταν παρουσίασε την  Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Jack Benny που μεταδόθηκε από τη Ναυτική Βάση του Σαν Ντιέγκο.

Όταν η Snowden περπάτησε στη σκηνή της τηλεοπτικής εκπομπής μπροστά σε ένα κοινό 10.000 ναυτών, αυτοί  πανηγύριζαν και σφύριζαν  τόσο ενθουσιασμένοι που  οι υπεύθυνοι στο στούντιο 11 του Χόλιγουντ επικοινώνησαν μαζί της την επόμενη μέρα, αναφέρει το Vintage Every Day. 

Η εκδήλωση οδήγησε στον τίτλο της εφημερίδας "Οι ναύτες σφυρίζουν για την εκρηκτική ξανθιά στο στούντιο ".

Η Snowden επέλεξε την Universal Pictures λόγω της εκπαίδευσης που παρέχεται από τη σχολή ταινιών της, στους νέους ηθοποιούς. 

Η όμορφη ξανθιά ηθοποιός εμφανίστηκε στις ταινίες All That Heaven Allows, The Square Jungle, The Creature Walks Among Us, Outside the Law, I've Lived Before και Hot Rod Rumble, καθώς και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. 

Ο τελευταίος ρόλος της ήταν αυτός της Evie στην ταινία The Comancheros (1961). Οι τελευταίες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στις τηλεοπτικές σειρές This Is Alice (1958) και  Tightrope (1960).

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών το 1982.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ