Ναόμι, Φίνεγκαν, Μέισι & Νάταλι : Τι φόρεσαν οι 4 εγγονές του νέου Προέδρου στην ορκωμοσία & το βράδυ στο πάρτι (φώτο)

Λιτά κομψές οι 4 νεαρές εγγονές του νέου Προέδρου των ΗΠΑ. Η Μέισι έκανε τη στυλιστική διαφορά συνδυάζοντας το βραδινό φόρεμα της με πάνινα sneakers. 

H τελετή της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α  και η δεξίωση που ακολουθεί είναι εδώ και δεκαετίες ένα γεγονός που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα του πλανήτη, 

Φέτος η δεξίωση με τίτλο "Celebrating America" ήταν χωρίς πολύ κοσμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και μεταδόθηκε ζωντανά από το από το Μνημείο του Λίνκολν, ώστε όλη η Αμερική να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση με την οικογένεια του Τζο Μπάιντεν να βλέπει τα πυροτεχνήματα από το μπαλκόνι του Λευκού Οικού.

Οι τέσσερις εγγονές του Τζο Μπάιντεν έκλεψαν την παράσταση με τα "minimal chic" outfits τους τόσο στην τελετή της ορκομωσίας όσο και στη γιορτή που ακολούθησε μετά.

 

 

 

Η οικογένεια του Τζο Μπάιντεν θα πρέπει από εδώ και πέρα να προσέχει πολύ τις στυλιστικές επιλογές της, στις δημόσιες εμφανίσεις της, στις εκδηλώσεις και στα πάρτι, καθώς θα είναι στραμμένα πάνω της τα βλέμματα όλου του

κόσμου .

 

 

 

Για την τελετή της ορκωμοσίας στο Καπιτώλιο οι εγγονές του Τζο Μπάιντεν , η 27χρονη Ναόμι, η 22χρονη Φίνεγκαν, η 20χρονη Μέισι και η 16χρονη Νάταλι Μπάιντεν, επέλεξαν τη σικ γοητεία της μονοχρωμίας. 

 

 

Η Ναόμι ντύθηκε στα λευκά, η Φίνεγκαν προτίμησε το καμηλό χρώμα, η Μέισι επέλεξε το συνδυασμό navy και μαύρου και η Νάταλι φόρεσε ένα ροζ σύνολο από το Lafayette 148 στη Νέα Υόρκη,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βραδινή εμφάνιση τους στη γιορτή για την ορκομωσία,ήταν πιο επίσημη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ναόμι φόρεσε ένα μωβ φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό και ασορτί γόβες στιλέτο, η Φίνεγκαν επέλεξε ένα ρετρό παγιετέ φόρεμα  με μαύρες ράντες  Markarian και μαύρες γόβες, η Ναταλί φόρεσε επίσης ένα παγιετέ χρυσό φόρεμα Markarian,  ενώ η Μέισι έκανε τη "στυλιστική διαφορά" με ένα φλόραλ μακρύ φόρεμα από την Rodarte , το οποίο συνδύασε με πάνινα sneakers,  Nike αναφέρει το Town & Country Mag .

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ