Story of the day : Κοριτσάκι 3 ετών επέζησε από την πτώση από τον 2ο όροφο & πέθανε από υποθερμία - Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ιλλινόις

πέθανε στο νοσοκομείο παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν

Ένα τραγικό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε ένα κοριτσάκι τριών ετών . Το μικρό κοριτσάκι έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου του σπιτιού της , στο  Rock Island, του Ιλλινόις.

Οι αρχές κάνουν λόγο για "τραγική ιστορία". Η Charlotte ή "Charlie" Handelman επέζησε από την πτώση, αλλά πέθανε από υποθερμία καθώς έμεινε όλη τη νύχτα έξω σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, αφού δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το κοριτσάκι βρέθηκε αναίσθητο την Τρίτη το πρωί έξω από ένα σπίτι στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται το σπίτι της. 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πιστεύουν ότι η Charlie έπεσε από το παράθυρο ανάμεσα στη νύχτα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, που τη βρήκε ο πατέρας της, λέει στο People, o Brian Gustafson , αξιωματικός στο τμήμα της κομητείας του Rock Island.

Ο ίδιος λέει ότι η μικρή Τσάρλι επέζησε από την πτώση αλλά πέθανε στο νοσοκομείο παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν. Η αιτία του θανάτου της ήταν η υποθερμία.

"Αυτή τη στιγμή διερευνούμε την υπόθεση μόνο ως ένα τραγικό δυστύχημα" , δήλωσε ο Gustafson.

Η αστυνομία λέει ότι το παράθυρο στο δωμάτιο του μικρού κοριτσιού ήταν μισάνοιχτο για να κρυώσει λίγο το πολύ ζεστό δωμάτιο, και ότι η Τσάρλι έπεσε όταν προσπάθησε να το σπρώξει για να ανοίξει κι άλλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι συνθήκες του θανάτου της μικρής Charlotte Handelman, ερευνώνται ακόμα .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ