Πολύ δροσερή και ανανεωμένη η Kate Μiddleton στο νέο της video call - Oλόισια μαλλιά, διακριτικό μακιγιάζ, χαμόγελο - Colgate (φωτό)

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση... 

Για την Kate Middleton έχουμε μιλήσει άπειρες φορές. Η Δούκισσα του Cambridge μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Έχει γούστο, έχει στυλ, φινέτσα μα πάνω απ'ολα διακριτικότητα σε ότι κι αν κάνει. 

Το τελευταίο διάστημα και λόγω της πανδημίας του κορωνοιού η Κέιτ Μίντλετον έχει περιορίστε τις εμφανίσεις της και κάνει μόνο video Call για να συζητήσει για σοβαρά θέματα που αφορούν τον Covid-19 και όχι μόνο. 

Μία τέτοια ήταν και η τελευταία της εμφάνιση την Πέμπτη, όπου η Πριγκίπισσα μίλησε με νοσηλευτές από το νοσοκομείο στο οποίο έγινε το πρώτο εμβόλιο κατά του Covid-19 αναφέρει τo people.

"Ακούμε ξανά και ξανά για τα καταπληκτικά πράγματα που κάνουν οι νοσοκόμες στη χώρα ", δήλωσε η Kate κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Η Δούκισσα για την βιντεοκλήση επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο σακάκι. Τα μαλλιά της ηταν ολόισια, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, αφού την βλέπουμε με ανάλαφρες μπούκλες τις περισσότερες φορές. 

Ήταν όπως πάντα χαμογελαστή, γλυκομίλητη και ευδιάθετη. Το μακιγιάζ της ήταν σε απαλούς τόνους εμώ το σύνολό της ολοκλήρωναν τα περλέ σκουλαρίκια της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ