Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Ίνγκριντ - Αλεξάνδρα έκλεισε τα 17 - Μα πόσο όμορφη δεσποινίς η μελλοντική βασίλισσα (φώτο)

Αναμένεται να γίνει η πρώτη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας από τον 15ο αιώνα 

Η Πριγκίπισσα Ίνγρκιντ - Αλεξάνδρα της Νορβηγίας, κόρη της Πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ και του Πρίγκιπα της Νορβηγίας Χάακον, έκλεισε τα 17 εχθές Πέμπτη.

Η εγγονή του Βασιλιά Harald V της Νορβηγίας , που πρόκειται να ενηλικιωθεί σε ένα χρόνο είναι η δεύτερη στη σειρά διαδοχής στο στέμμα , μετά τον πατέρα της.

 

 

Δεν κάνει αναρτήσεις στα Social Media, αλλά εμφανίζεται συχνά σε  σελίδες που σχετίζονται με το παλάτι της Νορβηγίας.

 

 

Η ξανθιά πανέμορφη δεσποινίς μοιάζει με τη μητέρα της , Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ.

Για τα γενέθλια της, μία από αυτές τις σελίδες δημοσίευσε ένα πορτραίτο της και το συνόδευσε με λίγες λέξεις: "Σήμερα, η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα γίνεται 17 ετών. Χαρούμενα γενέθλια!"

 

 

Η Πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας (είναι το μεγαλύτερο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και δεύτερη στη σειρά της γραμμής διαδοχής του Νορβηγικού θρόνου.

Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα από 15ο αιώνα.

 

 

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2004 στις 09:13 π.μ. (ώρα Όσλο) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρικσοσπιτάλετ του Όσλο. Είναι το πρώτο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον, κληρονόμου του θρόνου και δεύτερη εγγόνη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια.

 

 

Η μητέρα της, η Διάδοχος Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ, έχει ένα γιο με το όνομα Μάριους Μπόργκ Χόιμπι, γεννημένο το 1997 από μια προηγούμενη σχέση της.[

 Μετά τη γέννηση της Ingrid Alexandra, η βασιλική οικογένεια γνώρισε μια άνοδο της δημοτικότητας της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ