Λένα Παπαρηγοπούλου πρώην Σταρ Ελλάς: Εγκατέλειψε το μόντελινγκ, αφοσιώθηκε στη Θεολογία - ''Ο Χριστός είναι η πραγματικότητα μέσα μου (βίντεο)

Η Σταρ Ελλάς μίλησε για τη στροφή της στον Θεό και τα φιλοσοφικά της βιβλία... 

Καλεσμένη ήταν χθες στην εκπομπή ''Μεσάνυχτα'' της Ελεονώρας Μελέτη η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρρηγοπούλου. 

Το πρώην μοντέλο μίλησε γιατί παράτησε το χώρο του μόντελινγκ αλλά και για την σχέση που έχει με το Θεό και την εκκλησία. 

Μάλιστα αποκάλυψε πως έγινε συγγραφέας θεολογικών και φιλοσοφικών βιβλίων. Η ίδια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να αλλάξει… δρόμο.

«Οι σπουδές στην Θεολογία ήταν επιθυμία μου, γιατί είμαστε ένας λαός θρησκευόμενος και οι γονείς μου είχαν πάντα χριστιανικές αρχές. Είχα μια περιέργεια να εντρυφήσω σε αυτό και να μάθω περισσότερα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαρηγοπούλου.

 

 

«Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού. Αν νιώσεις την παρουσία είναι εύκολο να το πιστέψεις. Όταν ήμουν μικρή και κοιμόμουν στην γιαγιά μου, ένα βράδυ παρατήρησα την ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, δεν φοβόμουν. Δεν πρέπει να στεναχωρείς τον Θεό, όπως δεν πρέπει να στεναχωρείς τον πατέρα σου».

Παράλληλα, η Λένα Παπαρηγοπούλου αναφέρθηκε στην απόφαση να πάρει μέρος στα καλλιστεία. «Δεν ήθελα να πάω, ήθελα να γίνω μοντέλο. Επειδή οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, ήταν ενθουσιασμένοι για τα καλλιστεία. Οι ιερείς το θεωρούσαν αντιφατικό. Αλλά εγώ πιστεύω ότι το αντιφατικό είναι στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό και αυτό που μου λέει η συνείδηση μου. Η θεϊκή φωνή μέσα σου. Αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις. Όμως τα καλλιστεία για μένα ήταν κάτι δύσκολο.

Ήταν μια προβολή, κι ας μου έλεγαν όλοι να πάω. Έπρεπε να σκεφτώ λογικά. Τη θυμάμαι αυτή τη βραδιά. Ήμουν πολύ αγχωμένη. Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου. Δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, δεν μου προσφέρει κάτι. Ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια. Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ