Μωρό 18 μηνών σκότωσε με όπλο τον 5χρονο ξάδερφο του την ώρα του παιχνιδιού - Γιαγιά & μπαμπάς ήταν στο σπίτι (βίντεο)

Το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία 

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την κοινωνία του Ντιτρόιτ. Ένα μωρό 18 μηνών πυροβόλησε και σκότωσε τον πεντάχρονο ξάδερφο του, την ώρα που έπαιζαν μέσα στο σπίτι του, την Τετάρτη.

"Είναι μια θλιβερή μέρα για την πόλη σήμερα", δήλωσε η Διοικητής του 10ου Τμήματος Αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Tiffany Stewart, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία περιγράφει λεπτομερώς το φρικτό ατύχημα .

"Χάσαμε ακόμα ένα παιδί στην πόλη του Ντιτρόιτ λόγω της  έλλειψης ασφάλειας των  πυροβόλων όπλων. Αυτό  μπορούσε να αποφευχθεί εντελώς"

Το 18  μηνών αγοράκι και το πεντάχρονο θύμα του ήταν ξαδέρφια , είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο πατέρα του, 5χρονου παιδιού , για τη σχέση του με το περιστατικό  δήλωσε η Στιούαρτ. Η αστυνομία ερευνά αν το όπλο "βρισκόταν" στο σπίτι, αφύλακτο είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία την ώρα του πυροβολισμού βρισκόταν στο σπίτι ο πατέρας , μαζί με την γιαγιά των παιδιών και ένα κοριτσάκι ενός έτους. 

Η αστυνομία έλαβε μια τηλεφωνική καταγγελία ότι ένα μικρό αγόρι πυροβολήθηκε από ένα άλλο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο γύρω στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα) και βρήκαν το πεντάχρονο αγόρι τραυματισμένο στο λαιμό.

Το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε αμέσως .

"Αναφέρθηκε ότι ένα μωρό 18μηνών που βρισκόταν στο σπίτι του θείου του , πήρε ένα όπλο , το οποίο ήταν προσβάσιμο, άρχισε να παίζει με αυτό και πυροβολήσε κατά λάθος τον 5χρονο ξάδερφο του. Συλλάβαμε τον πατέρα του 5χρονου για επιπλέον ανακρίσεις σχετικά με το ατύχημα. Για να διερευνήσουμε αν έγιναν έτσι τα πράγματα ή όχι δήλωσε η Tiffany Stewart

"Δεν είμαι σίγουρη ότι το 18μηνών μωρό δεν κατάλαβε τι συνέβη, κι αυτό είναι τραγικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε έμφαση στην προσεχτική φύλαξη των όπλων στο σπίτι , σε σημεία στα οποία δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά, σε κιβώτια με κλειδαριές", δήλωσε η Steward, σύμφωνα με το Detroit News.

Συνέβησαν πολλά τέτοια περιστατικά στην πόλη του Ντιτρόιτ δυστυχώς, συμπλήρωσε.

Τα ονόματα των παιδιών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ