Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ποικιλία όψεων το Σαββατοκύριακο - Το τετράγωνο Άρη με Διά φέρνει εντάσεις

Τι μας συμβουλεύει η αστρολόγος;

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων ξεκινώντας από το τετράγωνο Άρη-Δία, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου την Κυριακή. Φυσικά η Σελήνη από τους Διδύμους στη διάρκεια και των δυο ημερών σχηματίζει κι αυτή με τη σειρά της όψεις με τους πλανήτες, αλλά θεωρούνται δευτερεύουσες.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία ενώ είναι εξαιρετικό για ανάληψη δράσης, για να είμαστε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι, μπορεί στην αρνητική του έκφραση να προκαλέσει επιθετικότητα και ένταση.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πιο υποστηρικτικό και κάπως απαλύνει τις δύσκολες όψεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, που κυριαρχεί την Κυριακή, είναι μια όψη που μας γειώνει στην πραγματικότητα και μας κάνει να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα γύρω μας.

Η δυσκολία της έγκειται μόνο στο ότι χρωματίζει πολλές φορές τη διάθεση μας με μια πεσιμιστική απόχρωση. Αν αποφύγουμε τις απαισιόδοξες σκέψεις και εστιάσουμε στα θετικά κάθε κατάστασης τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα με τη συγκεκριμένη όψη.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά, ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αρκετά φιλικό Σαββατοκύριακο που μπορείτε να ορίσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Προσοχή μόνο στις παρορμήσεις αγορών το Σάββατο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας δεν θα μπορούσα να το περιγράψω ως χαλαρό, καθώς οι περισσότερες από τις όψεις σάς αφορούν και ειδικά η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σας επιφορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες, είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείχνει κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες ημέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, διότι εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν κυρίως το Σάββατο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές αυτές τις ημέρες μην τις αφήσετε από το άλλο Σαββατοκύριακο κι έπειτα, που ξεκινά ο ανάδρομος Ερμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε, είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ.  Η Σελήνη στο ζώδιο σας και τις δυο ημέρες παίζει λίγο με την ψυχολογία και τα νεύρα σας, αλλά χωρίς σημαντικές δυσκολίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ