Gigi Hadid - Zayn Malik: Διάλεξαν «βασιλικό» όνομα για το μωρό τους, με επιρροή από τις αραβικές τους ρίζες (φωτό)

Ποια η ερμηνεία του;

Πριν λίγους μήνες η Gigig Hadid και ο Zayn Malikν έφεραν στον κόσμο το μικρό κοριτσάκι τους. Τώρα το topmodel αποκάλυψε ποιο θα είναι το όνομά της.

Ειδκότερα to 25χρονο μοντέλο ανανέωσε το προφίλ της στο Instagram προσθέτοντας μια πιπλέον πληροφορία, ότι είναι η μαμά της Khai.

H Gigi Hadid και ο 28χρονος τραγουδιστής ήρθαν ξανά κοντά μέσα στην καραντίνα (αφού το ζευγάρι είχε χωρίσε) και πλέον είναι περήφανοι γονείς της 4 μηνών κορούλας τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Το παιδάκι τους θα ονομαστεί λοιπόν Khai ένα όνομα με αραβικές ρίζες που φέρεται να σημαίνει «εστεμμένη». Μάλιστα μοιάζει πολύ με το όνομα της προγιαγιάς (από την μεριά του πατέρα της) της Gigi Hadid η οποία ονομάζεται Khairiah.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Σημειώνεται ότι τόσο το μοντέλο όσο και ο διάσημος τραγουδιστής έχουν αραβικές ρίζες, αφού ο πατέρας της Gigi Hadid από την Παλαιστίνη ενώ ο Malik έχει ρίζες από το Πακιστάν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Το ζευγάρι δεν έχει αναφέρει ακόμα τίποτα για το όνομα της μικρής και από που προέρχεται ωστόσο είναι ενδιαφέρον ότι η αραβική ερμηνεία του Khai (εστεμμένη ή βασιλική) ταιριάζει και με το επίθετο του Zyan που σημαίνει «βασιλιάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ