Πρωταγωνίστρια η νοσηλεύτρια Σοφία από τον Ευαγγελισμό: Μιλάει μέσα από την καρδιά της με λογισμό και με όνειρο - Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια (βίντεο)

Φέρνει στην μνήμη της τον πρώτο άνθρωπο που εμβολίασε και το «ευχαριστώ» που της είπε

Ένα συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η Σοφία, μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μιλά για τον covid και για τον εμβολιασμό.

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας μοιράστηκε στα social media το μήνυμα της Σοφία Κωστόρου, μιας νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Η Σοφία είναι νοσηλεύτρια επιτήρησης Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός. Μιλάει μέσα από την καρδιά της, «με λογισμό & μ’ όνειρο» έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε.

 

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Σοφία μιλά για την πανδημία, αλλά και τον εμβολιασμό με την ίδια να φέρνει στην μνήμη της τον πρώτο άνθρωπο που εμβολίασε κατά του covid και το «ευχαριστώ» που της είπε.

 

 

«Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον COVID. Ένας πολύ δύσκολος χρόνος. Να παλέψεις για την υγεία τόσων συνανθρώπων μας και μαζί να πρέπει να προστατεύσεις και τη δική σου υγεία. Αυτήν τη στιγμή, όμως, έχουμε στα χέρια μας ένα εμβόλιο κι αυτό τα αλλάζει όλα» λέει στο βίντεο η νοσηλεύτρια και προσθέτει ακόμα:

«Το εμβόλιο είναι ζωή. Ο πρώτος πολίτης που εμβολίασα ήταν ένας πολύ συμπαθής ηλικιωμένος κύριος. Το “ευχαριστώ” που μου είπε, η ευγνωμοσύνη που είδα στα μάτια του ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω όσο ζω. Και όταν φύγει αυτός ο ιός από τη ζωή μας, νομίζω θα έχω να το λέω ότι ήμουν κι εγώ εκεί κι έκανα από τον ρόλο μου όσα περισσότερα μπορούσα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ