Ο Γιώργος Καράβας στον Αρναούτογλου: Η Γιάννα Νταρίλη με πήρε σηκωτό και από δημοσιογράφο με έβαλε στη μόδα - Έκλαψα πολλές φορές (βίντεο)

«Είχα μεγάλη αναστολή»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο coach του GNTM Γιώργος Καράβας, ο οποίος μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων, την οικογένειά του αλλά και το πως μπήκε στον χώρο της μόδας.

Ειδικότερα το όμορφο μοντέλο είπε ότι σπούδαζε δημοσιογράφια όταν η Γιάννα Νταρίλη τον «πήρε σηκωτό» και τον έβαλε στον χώρο της μόδας, στον οποίο έχει κάνει πια μια μεγάλη καριέρα.

«Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μού πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τελείωσε γρήγορα. Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων.

Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή» είπε χαρακτηριστικά ο coach.

«Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις, έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου.

 

Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή. Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο» πρόσθεσε ακόμα.

Ο Γιώργος Καρβάς μίλησε ακόμα για την οικογένειά του και τα παιδιά του με την Ραφαέλα Ψαρρού: «Είμαι ένας συγκαταβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν».

 

«Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταλαμπαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».

Τέλος αναφέρθηκε και στον φετινό νικητή του GNTM λέγοντας ότι έχει περάσει δύσκολα. «Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ