Ιωάννα Μαλέσκου στον Θέμη Γεωργαντα: Ήμουν δασκάλα στην Κρήτη, παραιτήθηκα, πήρα το ρίσκο της τηλεόρασης - Η μακροχρόνια σχέση μου τέλειωσε (βίντεο)

Με total black σύνολο!

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά η Ιωάννα Μαλέσκου που μίλησε για την ζωή της στην Κρήτη, την περίοδο που ήταν δασκάλα, αλλά και για τον χώρο της τηλεόρασης στον οποίο και βρίσκεται πλέον.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στο After Dark και εντυπωσίασε με το total black σύνολό της.

Ειδικότερα η Μαλέσκου επέλξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτούς όμως. Το συγκεκριμένο look της ταίριαζε απίστευτα ενώ η ίδια είχε τα ξανθά μαλλιά της κάτω.

Όπως είπε στον Θέμη Γεωργαντά η τηλεόραση ήρθε ξαφνικά στην ζωή της και εκείνη πήρε ένα ρίσκο με το να αφήσει πίσω την ζωή της στην Κρήτη.

«Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου, απλά προέκυψε αργά και σταθερά» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ακόμα για την μακροχρόνια σχέση που είχε και η οποία τελείωσε. 

 

«Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου» είπε ακόμα στο After Dark.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ