Έξυπνα tips από τον Σπύρο Σούλη: 7 τρόποι που οι κρεμάστρες ρούχων μπορούν να μας λύσουν καθημερινά προβλήματα (φωτό)

Ιδέες που μας λύνουν τα χέρια!

Μπορεί τις κρεμάστρες ρούχων να τις έχετε στο μυαλό σας ως κρεμάστρες… για τα ρούχα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα.

Είτε πρόκειται για οικονομικές, πλαστικές, πολύχρωμες κρεμάστρες, είτε για την ακριβότερη ξύλινη κρεμάστρα υπάρχουν 7 ιδιαίτεροι τρόποι που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να λύσετε διάφορα καθημερινά πράγματα στο σπίτι σας. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Κρεμάστε φωτογραφίες Μήπως έχετε μερικές φωτογραφίες ή έργα τέχνης με τα οποία θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας γρήγορα και εύκολα; Πάρτε μερικές κρεμάστρες και χρησιμοποιώντας clips κρεμάστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας.

 

Αποθηκεύστε περιοδικά Αν ψάχνετε έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας, τότε η λύση δεν είναι άλλη από τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μία, δύο ή τρεις κρεμάστρες στο σημείο της επιλογής σας και βάλτε πάνω τους τα περιοδικά σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Αποθηκεύστε ρολά Για να απελευθερώσετε τον πάγκο της κουζίνας από την περιττή ακαταστασία εκμεταλλευτείτε τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μερικές στον τοίχο και αποθηκεύστε πάνω τους το χαρτί κουζίνας, την μεμβράνη, το αλουμινόχαρτο και το χαρτί ψησίματος.

 

Στο μπάνιο Αν για κάποιο λόγο το μπάνιο σας δεν έχει γαντζάκια ή οτιδήποτε άλλο για να κρεμάσετε τις πετσέτες σας, τότε σας έχουμε μια πολύ καλή λύση. Βάλτε κρεμάστρες ρούχων ανάποδα στον τοίχο και χρησιμοποιήστε τον γάντζο, αλλά και το πάνω μέρος τους, για να κρεμάσετε τις πετσέτες, σύμφωνα και με το spirossoulis.gr.

 

Φτιάξτε μια θήκη για τα γάντια κουζίνας Επενδύστε το κάτω μέρος της κρεμάστρας με ένα χρωματιστό ύφασμα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, και βάλτε μέσα τα γάντια και τις πιάστρες κουζίνας. Έπειτα κρεμάστε την κατασκευή σας στον τοίχο.

 

Διακοσμήστε τον τοίχο Οι ανάποδες κρεμάστρες στον τοίχο μπορούν να σας λύσουν πολλά καθημερινά προβλήματα, αλλά και να αποτελέσουν εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Πάρτε για παράδειγμα την παρακάτω φωτογραφία, όπου η κρεμάστρα χρησιμοποιείται για να στηρίξει ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο.

 

Φτιάξτε μια φρουτιέρα

Τέλος, αν σας αρέσουν τα DIY σας έχουμε μια πολύ καλή ιδέα: Αφαιρέστε τα ξύλα από μερικές κρεμάστρες ρούχων και κολλήστε τα μεταξύ τους. Έπειτα βάλτε πάνω τα φρούτα σας και διακοσμήστε το τραπέζι της κουζίνα σας!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ