Ιωάννα Παππά: Η «Έξαψη» και τα αρνητικά σχόλια για το παιδί στα 40 - Μερικοί άνθρωποι αντιδρούν χωρίς φίλτρο, είναι τρομακτικό (βίντεο)

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε η ηθοποιός

Για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί στα 40, αλλά και για την νεά σειρά «Έξαψη» μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε η ηθοποιός Ιωάννα Παππά μιλώντας για τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γέννηση του γιου τους, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω της ηλικίας της.

 

 

«Για ό,τι κάνει κάποιος θα δεχτεί και αρνητική και θετική κριτική. Είναι φαινόμενο. Νομίζω ότι απλά και να κάνεις μία δουλειά, ας πούμε μετά από καιρό στην τηλεόραση, πάλι θα δεχτείς σχόλια. Νομίζω ότι υπάρχει μία αυτόματη αντίδραση για κοινωνικά ζητήματα.

Θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι στα πράγματα οπότε μερικοί άνθρωποι αντιδρούν χωρίς φίλτρο. Όπως αντιδρούν στα θρησκευτικά ζητήματα και αυτό είναι τρομακτικό γιατί φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

«Μου άρεσε πολύ το “Είσαι το ταίρι μου” πέρα από τις παλιές, τι πολύ παλιές γιατί ήταν κωμωδία καταστάσεων, με πολλούς χαρακτήρες. Μου άρεσαν τα “Υπέροχα πλάσματα”. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για κωμωδία, παίζω κυρίως δραματικούς ρόλους. Στο θέατρο παίζω πολύ πιο δύσκολα πράγματα από ότι στην τηλεόραση» είπε ακόμα η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ