Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά και ρίχνει το πρώτο απαγορευτικό σε ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Με την Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους, από τις 9:17 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 20:51 το βράδυ, ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα και ρίχνει το πρώτο απαγορευτικό σε ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις.

Ας κρατήσουμε τα σπουδαία για το βράδυ ή για αύριο, αν θέλουμε να έχουν και διάρκεια. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα στον Κριό που βοηθά να ξεπεράσουμε κάποιες πληγές ή τραύματα, αν δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά και δεν τα αγνοήσουμε. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον αγαπημένο της Καρκίνο, δημιουργώντας ένα πιο συναισθηματικό πλαίσιο και δίνει έμφαση στις σχέσεις καρδιάς.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία, ενδέχεται όμως στην πορεία της ημέρας κάποιο άτομο να σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα με κάποιο σχόλιο του ή επειδή απλώς θέλει να τραβήξει την προσοχή σας, ενώ εσείς έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Σε κάθε περίπτωση, ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες και ανάγκες κι αν νιώθετε την επιθυμία να απομονωθείτε λίγο δεν είναι ανάγκη να φέρετε κάποια ενοχή γι’ αυτή σας τη διάθεση. Η σημερινή μέρα εξαιτίας της κενόδρομης Σελήνης δεν προσφέρεται για να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση μέχρι τις βραδινές ώρες ή να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα, ειδικά στον χώρο της δουλειάς ή όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον με ένα σχόλιο του να σας κάνει να αισθανθείτε περίεργα, ενώ μπορεί να μην υπάρχει ακριβώς αυτή η πρόθεση.

Ίσως είναι η δική σας τάση σήμερα να πάρετε κάποια πράγματα πιο προσωπικά. Μέχρι το βράδυ και συγκεκριμένα από τις 9:17 το πρωί έως τις 8:51 το βράδυ, η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας δημιουργώντας μια αίσθηση αποπροσανατολισμού. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για σημαντικές αποφάσεις και ενάρξεις. Το βράδυ είναι πιο ευχάριστο και επικοινωνιακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα βρίσκει την Σελήνη σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας, από τις 9:17 το πρωί μέχρι τις 8:51 το βράδυ που προχωρά στον Καρκίνο, δημιουργώντας μια περίεργη ατμόσφαιρα ίσως λίγης σύγχυσης και αποπροσανατολισμού. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να ξύσει πληγές σε μια σχέση προσωπική, φιλική ή ερωτική. Αν διαφωνείτε με κάποιο σημαντικό πρόσωπο για σας δεν είναι ανάγκη να διακόψετε τη σχέση ή να αποχωρήσετε από τη συζήτηση. Ίσα ίσα που αυτή η διαφωνία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και στο τέλος το αποτέλεσμα της να είναι θετικό. Από την άλλη, μπορεί έτσι να δείτε και μια διαφορετική σκοπιά του ίδιου θέματος.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ