Ουκρανία: Άντρας γυρνούσε γυμνός στους δρόμους & κρατούσε το κεφάλι του πατέρα του - Τον είχε σκοτώσει λίγο νωρίτερα (φωτό)

Oι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους... 

Μια υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα από τον γιο του έχει σοκάρει την Ουκρανία και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ. 

Ένας γυμνός άνδρας έτρεχε ανάμεσα στον κόσμο γεμάτο στην πόλη της Οδησσού.

The beheaded corpse of Igor Ponomarenko was found lying on a bed, while another body that belonged to the family's friend Aleksandr Demchenko, 32, was sliced open and gutted. Pictured: Ponomarenko is taken away by police

Ο 30χρονος μάλιστα προκαλεσε αποτροπιασμό καθώς κρατούσε στα χέρια του το κεφάλι του νεκρού του πατέρα και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περαστικούς!

During police interrogations, Ponomarenko said that 'he is a god' and that he 'sacrificed the victims to himself'

 Καθώς παρακολουθούσε με τρόμο, ένας γείτονας είπε ότι ο Dmitry Ponomarenko που ήταν γυμνός καθόταν ήρεμα σε ένα παγκάκι  και άναψε ένα τσιγάρο αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Κρατώντας το κεφάλι του πατέρα του, ο Πονομαρένκο δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «είναι θεός που δεν λατρεύεται», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του νεαρού άνδρα όπου βρήκαν το αποκεφαλισμένο πτώμα του πατέρα του Igor Ponomarenko σε ένα κρεβάτι, ενώ ένα άλλο σώμα που ανήκε στον φίλο της οικογένειας Aleksandr Demchenko, 32 ετών, ήταν τεμχισμένο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ